به گزارش همشهری آنلاین، یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف دیابت، ترکیب شدن گلوکز با پروتئینهای حیاتی بدن است که منجر به تغییر عملکرد ساختار شیمیایی این پروتئینها میشود و سماق تا ۸۱ درصد بروز این فرایند را متوقف میکند.
مصرف آن در افراد مبتلا به دیابت از تشکیل هموگلوبین اضافی جلوگیری میکند. در واقع خواص آنتی اکسیدانی قوی این ادویه به کاهش سطح کلسترول کمک میکند. مصرف سماق همراه غذا نیز به دلیل تأثیراتی که روی صفرا دارد، میتواند تأثیرات مناسبی در پایین آوردن چربی خون داشته باشد.
سماق از بین برنده زمینه جذب چربی در بدن است و از خواص سماق میتوان برای رسیدن به تناسب اندام و تغذیه مناسب بهره برد. این گیاه سابقه طولانی در طب سنتی ایرانی دارد و به عنوان یک ماده پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی مورد توجه قرار دارد.
از خواص دارویی گیاه سماق میتوان به خاصیت آنتی اکسیدانی، خاصیت ضد میکروبی، ضد تب، ضد التهاب، ضد خونریزی، رفع درد دندان، تقویت لثه، نقرس و رماتیسم همچنین تصفیه خون از مواد زائد اشاره کرد.
منبع: ایسکانیوز
نظر شما