چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۰
۰ نفر

درآمد عربستان از محل حج، میانگین سالانه حدود ۱۵۰ میلیارد دلار برآورد شده است و پیش‌بینی می‌شود این رقم تا سال ۲۰۳۲ میلادی به ۳۵۰ میلیارد دلار برسد.

کعبه

به گزارش همشهری آنلاین، دولت عربستان سعودی زیرساخت‌های جدیدی در حوزه گردشگری و سفرهای زیارتی ارائه کرده که این کشور محافظه‌کار را به مقصدی متنوع برای گردشگران مذهبی و غیرمذهبی تبدیل کرده است و حالا وبسایت «Future Market Insights» پیش‌بینی کرده که بازار حج عربستان سعودی با رشد سالانه هفت درصدی به درآمد ۳۵۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۳۲ میلادی خواهد رسید.  

هنوز درآمد عربستان از حج امسال به صورت رسمی اعلام نشده، اما گفته شده در حج ۲۰۲۳ که بزرگترین حج از زمان همه‌گیری کرونا تاکنون بوده است، یک میلیون و ۸۰۰ هزار زائر عازم این سفر مذهبی شده‌اند. برآوردهای مالی از حج سال ۲۰۲۲، که حدود یک میلیون نفر در مناسک آن سال شرکت کرده بودند، ۱۵۰ میلیارد دلار بود.

در ۸۰ سال گذشته، وزارت حج و عمره در تلاش است با بازنگری در کیفیت خدمات، روند ورود زائران و نیز عمره‌گزاران را، که قرار است مطابق با چشم‌انداز ۲۰۲۳ عربستان سعودی به ۳۰ میلیون نفر در سال افزایش یابد، تسهیل کند.

کد خبر 773328
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 20
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • IR ۱۷:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
    6 0
    با این درامد از توریست، نفت میخواد چکار؟!
  • مهدی توسلی US ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
    1 4
    درود وقتی قلم بدست می گیری حرمت عدد رانکهدار مجموع حج تمتع وعمره را درکل سال 10میلیون نفر وهرنفر 5000دلاربگیریم(هم ده ملیون زیاده هم پنج هزار امسال اکثر کشورها 3000دلاربود) می شود 50میلیارد دلار ...
  • هادی کلالی SA ۱۹:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
    3 1
    در منا دورترین مکان تحول ایران برای سکنا شده بود