به گزارش همشهری آنلاین، فروردین سال ۱۴۰۰ بود که یک دستگاه رادیولوژی شتاب دهنده خطی برای درمان بیماران سرطانی با هزینه ۱۴ میلیارد تومان با دلار ۴۲۰۰ تومانی وارد استان بوشهر شد.
با اینکه قرار بود این دستگاه از محل کمکهای خیرین برای درمان سرطان در بیمارستان هستهای بوشهر مستقر شود اما دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در اقدامی عجیب این دستگاه میلیاردی را در یکی از خانه باغهای شهرستان دشتستان برای نگهداری گذاشت.
اما سعید کشمیری رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه هزینه نگهداری ماهیانه این دستگاه حدود سی میلیون تومان است که توسط خیّر تقبل شده است، گفت: با توجه به حجم دستگاه (حمل توسط سه تریلی) و عدم وجود فضای مناسب نگهداری دستگاه در دانشگاه، طبق تفاهم نامهای حفظ و نگهداری از دستگاه به صورت امانی تا زمان بهره برداری نهایی در فضای مناسب و مورد تایید کارشناسان فنی این دانشگاه قرار گرفته است.
پس از تشکیل پرونده حال پس از حدود ۲ سال دستگاه قضایی با بررسی ابعاد ماجرا رأی خود را صادر کرده است. بر اساس صدور حکم بدوی، مدیر مربوطه به جرم تحویل دستگاه به شخص دیگری بدون رعایت مقررات قانونی اقدام به واگذاری حق بهرهبرداری دستگاه نموده، به اتهام اختلاس به ۲ سال حبس تعزیری و انفصال دائم از خدمات دولتی و جزای نقدی معادل دو برابر ارزش مالی مورد اختلاس به مبلغ ۲۸ میلیارد تومان در حق صندوق دولت و از باب استنکاف از انجام اوامر قضایی به انفصال از خدمات دولتی به مدت سه سال محکوم شده است.
نظر شما