به گزارش همشهری آنلاین، نصرتی با اشاره به وجود مشکلات جدی در خصوص تهیه آب فضای سبز منطقه گفت: با وجود سه هزار و ۸۰۰ هکتار فضای سبز در منطقه ۲۲ مبحث رسیدگی به فضای سبز، بحثی فراتر از حوزه مجموعه شهری تهران موضوعیت دارد. بخشی از فضاهای سبز این منطقه مانند بوستان چیتگر با مساحتی بالغ بر ۳ هزار هکتار و حقآبه بسیار پایین باید علاوه بر کارکردهای محله ای، ناحیه ای و منطقه ای بخشی از کارکردهای فرامنطقهای و شهری را نیز جبران کند، از این رو نیاز به منابع آبی بیشتری برای آبیاری آن احساس میشود.
او افزود: در حال حاضر در بحث بوستان جنگلی چیتگر نیازمند مدیریت بحران قبل از وقوع هستیم و حل این مساله باید با همکاری سازمانها و نهادهای ذیربط ممکن خواهد بود.
شهردار منطقه ۲۲ بیان کرد: افزایش رشد جمعیت شهری شهر تهران، کاهش بارش سالیانه، افت زیاد سطح سفره های زیرزمینی و نشست خاک، قرار گرفتن در محدوده بحرانی و برداشت از سفره آبهای زیرزمینی و دهها و صدها دلیل دیگر، استفاده بهینه از منابع موجود را بیشتر از پیش ضروری می کند.
او گفت: باتوجه به کاهش بارندگی و افزایش دما از سال ۱۳۸۵ به بعد باعث شده میزان حقابه آب خام بوستان جنگلی چیتگر توسط سازمان آب به دلیل بحران آب مصرفی شهر تهران کاهش یابد (از ۳۸۰ لیتر بر ثانیه به ۲۵۰ لیتر در سال ۸۵ و این روند کاهش تاسال ۱۴۰۲ به میزان حداکثر ۴۰ لیتر و بعضا قطع کامل شده است.) که باتوجه به رایزنیهای صورت گرفته با شرکت آب و فاضلاب این مساله در حال حل و فصل است.
نصرتی اضافه کرد: یکی دیگر از چالشهای منطقه ۲۲ کمبود آب و ذخایر آبی است و بواسطه فضای سبز گسترده منطقه این ذخیره ارزشمند سبز شهر تهران دچار چالش جدی بی آبی شده است که در این زمینه نیز شهرداری منطقه طرح های خود را در خصوص احداث مخازن، تکمیل رینگ آبرسانی و تکمیل مخازن موجود و همچنین استفاده از پسابی -که پس از راه اندازی تصفیه خانهها باید در حوزه آبیاری استفاده شود- آماده و تحویل شرکت آب و فاضلاب داده است.
نظر شما