سایبرتراک تسلا به عنوان یکی از خاصترین و متفاوتترین پیکاپهای برقی جهان چندسالی است که جایگاه خاصی در اخبار خودروهای آیندهنگرانه دارد و مدت زیادی است که طرفداران تسلا مشتاقانه اخبار آن را دنبال میکنند. این محصول بیتردید در صورت عرضه، یکی از نوآورانهترین محصولات در دسته خود خواهد بود و پیشبینی میشود استقبال خوبی از آن صورت بگیرد.
آخرین اخبار خودرو سایبرتراک تسلا
به گفته تکراتو طراحی خاص و مدرن سایبرتراک که بیش از هرچیز یادآور فیلمهای علمی تخیلی است، شاید نخستین وجه ممیزه پیکاپ جدید تسلا در قیاس با محصولات مشابه باشد. سایبرتراک به یک سفینه فضایی شباهت بیشتری دارد تا یک خودرو پیکاپ!
تسلا در سایبرتراک از پیشرانههایی کاملا برقی در چهار نسخه تک، دو، سه و چهار موتوره بهره برده است و گرچه در حال حاضر اطلاعات خاصی در خصوص قدرت و گشتاور نسخههای مختلف آن در دست نیست اما گفته شده که مدل پایه باید شتابی برابر با 6.5 ثانیه داشته باشد و میتواند مسافتی برابر با 400 کیلومتر را با یک بار شارژ طی کند. در مورد نسخههای دو و سه موتوره این ارقام به ترتیب عبارتند از 4.5 ثانیه با برد 480 کیلومتر و 2.9 ثانیه با برد 800 کیلومتر.
نسخه چهار موتوره هم به عنوان قدرتمندترین مدل، شتاب 2.5 ثانیهای و بردی 1000 کیلومتری با یک بار شارژ دارد. موضوعی که نشان میدهد برترین نسخه تسلا سایبرتراک در نوع خود یکی از قدرتمندترینهای بازار خواهد بود و رقبایش را به چالش سختی دعوت میکند. لازم به ذکر است که نهایت سرعت پیکاپ سایبرتراک تسلا به تناسب نسخههای مختلف چیزی بین 180 تا 210 کیلومتر اعلام شده است.
ظرفیت تسلا سایبرتراک برای حمل بار
در مورد خودروهای پیکاپ مسئله ظرفیت حمل بار و قابلیتهای آفرودی اهمیت زیادی دارد. سایبرتراک تسلا بنابر اعلام این شرکت توانایی حمل نزدیک به 1600 کیلوگرم بار و یدککشی تریلر 6350 کیلوگرمی را دارد که طبعا چنین مشخصاتی کاملا راضیکننده هستند.
ایلان ماسک پیش از این و در مراسم رونمایی این محصول برای نمایش تواناییهای بالای این محصول در برابر رقبا، ویدیویی از طنابکشی این خودرو با فورد F-150 پخش کرد. در این ویدیو محصول تسلا موفق میشود به سادگی پرفروشترین پیکاپ دنیا را به دنبال خود بکشد.
سیستم تعلیق تسلا سایبرتراک
تسلا مدعی است که سایبرتراک با توجه به سیستم تعلیق بادی و امکان افزایش ارتفاع تا 40 سانتیمتری سطح زمین، به علاوه زوایای ورود و خروج 35 و 28 درجهای در مسیرهای آفرود کارکرد بسیار ایدئالی دارد و در حد برترینهای گروه خود ظاهر میشود. همچنین در این خودرو حالتهای گوناگونی برای رانندگی تعریف شده که بسته به نوع کاربری و مسیر حرکت، قابل انتخاب هستند.
طراحی فضای داخلی تسلا سایبرتراک
طراحی فضای داخلی تسلا سایبرتراک به اندازه ظاهر بیرونی شگفتآور و متفاوت نیست اما باز هم عناصری از طراحی خاص و متفاوت تسلا در آن به چشم میخورد. از طراحی دقیق صندلیها تا داشبورد خاص و سفید رنگ خودرو همهچیز حاکی از تلاش طراحان برای نگاهی متفاوت به محصول جدید است.
شاید جالب باشد که بدانید جنس آلیاژ به کار رفته در اتاق خودرو تسلا سایبرتراک که در واقع نقش شاسی را هم ایفا میکند، از جنس همان آلیاژی است که در بدنه فضاپیمای استارشیپ شرکت اسپیس ایکس (دیگر شرکت تحت مالکیت ایلان ماسک) به کار رفته است.
تسلا میگوید شیشههای سایبرتراک در برابر گلولههایی با کالیبر 9 میلیمتری نیز مقاوم هستند. به علاوه تسلا یک نسخه خاص و سفارشی از این محصول ویژه کمپینگ را در نظر گرفته که با درخواست مشتریان و با قابلیتهای ویژه عرضه میشود.
چالشهای عرضه خاصترین وانت برقی جهان؛ سایبرتراک چه زمانی به بازار میآید؟
با وجود همه خوشباوریها نسبت به عرضه سریع سایبرتراک به بازار و فروش چشمگیر آن، فرایند تولید و عرضه سایبرتراک هم مانند بسیاری دیگر از وعدههای ایلان ماسک بارها به تعویق افتاده است. البته هربار علل مشخصی برای تاخیر در عرضه پیکاپ خاص تسلا اعلام و متعاقبا تاریخ جدید عرضه نیز مشخص شده است.
بنابر جدیدترین اخبار خودرو ، ایلان ماسک اخیرا و در جریان جلسه سالانه تسلا با سهامدارانش اعلام کرده که وانت سایبرتراک این شرکت نهایتا تا پایان سال جاری میلاد وارد خط تولید میشود.
سایبرتراک نخستین بار در سال 2019 معرفی شد و همان زمان به گفته تسلا صدها هزار نفر با پرداخت صد دلار برای خرید این خودرو ثبت نام کردند. تسلا حتی بعدها مدعی شد که یک میلیون 500 هزار نفر برای خرید این محصول به روش پیشفروش اقدام کردهاند. با وجود اینکه قرار بود سایبرتراک در اواخر سال 2021 عرضه شود، این تاریخ بارها به تعویق افتاد. ایلان ماسک در توضیح علت تاخیر در تولید و عرضه این محصول عنوان کرد که طراحی خاص سایبرتراک سبب شده تا تولید آن با خطوط تولید رایج امکانپذیر نباشد.
در حال حاضر شتاب صفر تا 100 قدرتمندترین مدل تسلا سایبرتراک 2.5 ثانیه اعلام شده و تسلا میگوید با هر بار شارژ آن میتوان مسافتی 1000 کیلومتری را طی کرد. نهایت سرعت این پیکاپ 240 کیلومتر بر ساعت است. شرکت آمریکایی امیدوار است در سالهای اولیه عرضه سایبرتراک بتواند سالانه 250 هزار تا 500 هزار نسخه از آن تولید و روانه بازار کند که برای محصولی چنین بدیع و خلاقانه شاید خیلی دور از انتظار نباشد!
در مورد قیمت سایبرتراک جزئیات خاصی در دست نیست اما در زمان رونمایی محصول در سال 2019 گفته شده بود که نسخه پایه با قیمتی 40 هزار دلاری عرضه میشود. با این وجود اما ماسک حالا نظرش را تغییر داده و اعلام کرده با توجه به تورم و افزایش قیمت مواد اولیه، امکان عرضه سایبرتراک با این قیمت وجود ندارد. گرچه او قیمت جدیدی اعلام نکرده است اما رسانهها حدس میزنند نسخه پایه این دستگاه با قیمتی حدود 70 هزار دلار روانه بازار شود.
دیدگاه شما درباره این خودرو چیست؟ نظرات خود درباره سایبرتراک با ما به اشتراک بگذارید.
نظر شما