به گزارش همشهری، علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم با بیان اینکه ۶۰ درصد سبد غذایی و تامین انرژی مردم ایران از نان صورت میگیرد، گفته است: ایرانیها ۳۷ درصد بیشتر از مردم جهان نان مصرف میکنند. او میافزاید: باید به سمت سرمایهگذاری در راستای ارتقای کیفیت نان و نان کامل حرکت کنیم و باید گام به گام با راهبردهای مدیریتی و استفاده از صاحبان فرایند و درنظر گرفتن چالشها به سمت نان کامل برویم.
زالی با اشاره به ضرورت فرهنگسازی و اطلاعرسانی به مردم درخصوص مزایای نان کامل تأکید کرد: باید دانشگاهها، وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و... در راستای آگاهسازی مردم تلاش و این فرهنگ را ایجاد کنند که نان کامل برای سلامت مردم مفید است. زیرا اگر برنامهریزی مشخص، حمایت دولت، فرهنگسازی عمومی، طراحی صحیح بازاریابی و ... در این زمینه صورت نگیرد مردم از نان کامل استقبال نمیکنند.
نظر شما