به گزارش همشهری آنلاین، مسعود درستی با اشاره به بروز حادثه در پله برقی ایستگاه شهید بهشتی که در خردادماه سال جاری رخ داد و قطع انگشتان دست یک کودک، گفت: بعد از آن حادثه و به منظور پیشگیری از خسارات مالی و جانی ناشی از حوادث پله برقی و افزایش ایمنی مسافران مترو، هر اقدامی که باعث افزایش ایمنی مسافران شود مورد توجه ما قرار گرفت.
او افزود: با توجه به اهمیت ایمنی در پله برقیها، طرح ارزیابی بسیار سختگیرانه عملکرد سیستمهای ایمنی پله برقیها انجام شده و برای اولین بار ۲۵ دستگاه هوشمند توقف اضطراری برای بالا بردن ایمنی پله برقیهای مترو نصب شده است.
مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه با اشاره به اینکه دستگاه توقف اضطراری توسط یک شرکت دانش بنیان ایرانی ساخته شده است، توضیح داد: این شرکت توانسته با ساخت و تولید سامانهای هوشمند، برای اولین بار در دنیا، سطح ایمنی این وسیله پر خطر را ارتقا دهد.
او با بیان اینکه سامانه هوشمند توقف اضطراری پله برقی با استفاده از هوش مصنوعی و فناوریهای روز میتواند در صورت بروز هر اتفاقی برای افراد در هنگام استفاده از پله برقی، در کسری از ثانیه فرمان توقف صادر و پله برقی را متوقف کند خاطرنشان کرد: این سیستم زمان طلایی خاموش کردن پله برقی را در هنگام بروز حوادث مورد توجه قرار داده و با توجه به نظرات همکاران واحدهای کیفیت و ایمنی، در خصوص صحت عملکرد سیستم در تلاش هستیم تا این سیستم در پله های جدید از ابتدا نصب باشد و به مرور بر روی سایر پله برقی های مترو نیز نصب شود.
گفتنی است، این سامانه به صورت انحصاری توسط شرکت داخلی تولید و عرضه شد و دارای گواهینامه ثبت اختراع در داخل و خارج از ایران است.
نظر شما