به گزارش همشهری آنلاین، معاون اول دولت های یازدهم و دوازدهم در بخشی از سخنانش در این دیدار گفت: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران و دهه گمشده اقتصاد ایران بود. اما در همین دهه سالهایی مثل سال ۱۳۹۵ استثنا است که ایران در آمار رشد اقتصادی اش در جهان اول شد و تورم تک رقمی حدود شش درصد را تجربه کرد.
وی تصریح کرد: چه چیزی باعث این تفاوت در سال ۱۳۹۵ نسبت به سایر سالهای دهه نود شده بود؟ چون ما در این سال برجام را داشتیم و مشکلاتمان را با جهان تا حدودی رفع کرده بودیم. با جهان کار میکردیم و جهان با ما کار میکرد. رفع مسائل بحرانی کشور در حرف یک جمله است اما نیاز به منابع وسیعی دارد که برای تامین آن باید مشکلات معضلات با جهان مدیریت شود. تنشها کاهش پیدا کند. ما از سال ۱۳۸۹ تا امروز یا تحت تحریمهای شورای امنیت هستیم و یا تحریمهای آمریکا.
نماینده مردم جیرفت در مجالس دوم و سوم درباره پاسخ ایران به حمله ی اسرائیل به کنسولگری ایران اشاره کرد: ایران کشور بزرگ منطقه است و بقیه کشورها در مقابل ایران بسیار کوچکاند. اگر ایران برای سایر کشورها آقایی نمیکند نباید اینگونه برداشت شود که ایران ضعیف است لذا باید پاسخ مناسب به جنایت رژیم صهیونیستی داده میشد. باید میفهمیدند که ایران توانمندیهای بسیاری دارد.
جهانگیری همچنین درباره دلار ۴۲۰۰ تومانی هم پاسخ داد و درخصوص مسائل اقتصادی کشور گفت: اگر پنج نفر در ایران مدافع اقتصاد آزاد و بخش خصوصی باشند یکی از آنها من هستم. اما وقتی که مسئول اجرایی کشور میداند که تامین اقلام بسیار ساده برای عدهای از مردم تا چه حد دشوار شده و گروههایی از مردم برای تهیه خوراک روزانه دچار چالش شدهاند نمیتواند آن مسئول بیتفاوت باشد.
وی افزود: درنتیجه در آن مقطع حذف این ارز ضربه مهلکی به روزی بخشی از جامعه میزد و ما با این کار نگذاشتیم فشار جنگ اقتصادی بر سفره مردم از حدی بیشتر شود. در دولت آقای رئیسی حذفش کردند اما حتی شش ماه هم نتوانستند نگهش دارند و مجدد برای اقلامی تخصیص ارز دولتی را در دستور کار قرار دادند.
اسحاق جهانگیری در انتها با قدردانی از فعالیتها و حضور فعال اعضای سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران، مجدد تأکید کرد: هرگز ناامید نباشید.
نظر شما