همشهری آنلاین- گروه فرهنگی: با نزدیک شدن به زمان برگزاری سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران که با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار میشود، خبرهای داغ و دست اول درباره این رویداد بزرگ فرهنگی هم یکی پس از دیگری از راه میرسد. همشهری آنلاین مهم ترین خبرهای این نمایشگاه را هر روز به اطلاع مخاطبان اهل کتاب می رساند.
افزایش یارانههای خرید نمایشگاه کتاب
یاسر احمدوند، رئیس سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: یارانههای خرید نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ در بخش دانشجویی افزایشی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان دارد که این مبلغ به تناسب سطحبندی متفاوت است. وی همچنین درباره حضور پست در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ نیز توضیح داد: قرارداد با پُست برای حمایت از نمایشگاه کتاب، امضا شده و بهزودی شرایط بهرهمندی از یارانههای ارسال محمولههای کتاب نیز اعلام خواهد شد.
دعوت از میهمانان ویژه نمایشگاه کتاب تهران
محمدحسین آزادبخت؛ رئیس کمیته مراسم و میهمانان ویژه سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت:« از ابتدای اردیبهشت تاکنون بیش از دو هزار و ۳۰۰ مسئول و چهرههای مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، روئسای سازمانها و نهادها، سران سه قوه، وزرا، معاونان رئیس جمهور، نمایندگان جدید مجلس شورای اسلامی و... را برای حضور در سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دعوت کردهایم.
بازدید از نمایشگاه کتاب از شاخههای گردشگری است
مصطفی شفیعی شکیب، رئیس جامعه تورگردانان ایران درباره سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، گفت: اکنون بازدید از نمایشگاههای کتاب در سطح دنیا یکی از شاخههای گردشگری محسوب میشود. پیشتر این موضوع را به عنوان یک حوزه گردشگری در نظر نمیگرفتند، اما در سالهای اخیر توجه بیشتری به آن میکنند و استقبال خوبی از سوی علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی از این ژانر گردشگری میشود. در ایران هم میتوان به موضوع گردشگری ادبی به عنوان یک پدیده جدید توجه کرد.
ارتباط یمن و ایران سابقه دیرینه دارد
سیدمحمدرضا سیداحمد؛ مسئول فعالیتهای مردمی دفتر تهران موسسه بنیان التنموییه یمن، انتخاب یمن به عنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب تهران را امری مهم دانست و گفت: ارتباط یمن و ایران سابقه دیرینه دارد و به پیش از اسلام و دوره ساسانیان باز میگردد. مردم یمن به تبعیت از امام علی(ع) به اسلام گرویدند. وی ایران و یمن را صاحب دو تمدن بزرگ عنوان کرد و افزود: دو کشور یمن و ایران در دوران صدر اسلام یاری رسان پیامبر و اهل بیت(ع) بودند.
نظر شما