گروه دیپلماتیک - همشهری آنلاین: شایعات مربوط به سربریدن نوزادان اسرائیلی و شلیک موشک به بیمارستان الاهلی غزه توسط گروههای فلسطینی را به یاد دارید، دروغهای بزرگی که رسانههای غربی همسو با صهیونیستها هفتهها و ماهها تکرار کردند و بعدها بیاساس بودنشان تأیید شد؛ آن هم از سوی منابع غربی. رسانههای غربی در پوشش خبری جنبش دانشجویی اخیر حمایت از فلسطین نیز تقریبا رویکرد مشابهی در پیش گرفتهاند.
از هدف قرار دادن صدها خبرنگار در نوار غزه و تعطیلی اخیر دفتر شبکه الجزیره در قدس اشغالی پیش از حمله به رفح بهعنوان تلاشهای کلیدی صهیونیسم برای محدود کردن اطلاعرسانی درباره جنگ غزه که بگذریم، ماههاست که خبرنگاران و فعالان رسانهای غرب از رویکرد جانبداری رسانههای اصلی در جنگ غزه میگویند؛ امری که باعث شده تا رسانههای غیررسمی ازجمله شبکههای اجتماعی به منبع خبری دست اول مخاطبان بهویژه نسل جوان آمریکا و کشورهای اروپایی تبدیل شوند.
رامی جی خوری، محقق و نویسنده آمریکایی در شبکه الجزیره اخیرا به نحوه پوشش خبری جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین از سوی رسانههای اصلی آمریکا پرداخته و توضیح داده که چطور تلاش شده تا این حرکت انسانی، شیطانی و شر جلوه داده شود. در ادامه به برخی از نکاتی که این محقق رسانهای اشاره کرده میپردازیم.
نظر شما