به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز، مونک سی و سه ساله قرار است غذا را از درون یک آشپزخانه کوچک سرو کند. او می گوید که منوی غذایی او الهام گرفته از نوآوری در فضا است. او گفت: «ما قصد داریم داستانهایی را از طریق غذا تعریف کنیم و همزمان گپ بزنیم و برخی از تحقیقات ۶۰ سال گذشته را برجسته کنیم. به نظر من وقتی آن بالا هستید و به پایین نگاه میکنید، همه چیز عجیب تر خواهد بود.»
سفینه فضایی نپتون اسپیس متعلق به استارتآپ فضایی پرسپکتیو فضایی مستقر در فلوریدای آمریکا قرار است مونک و شش مسافر دیگر را به لبه جو زمین ببرد. البته این سفینه بیشتر نوعی بالون فضایی تا یک موشک است. طبق ادعای شرکت فضایی، این سفینه به یک بالون پر از هیدروژن متصل است و تا ارتفاع حدود ۳۰ هزار و ۳۸۰ متر از سطح دریا بالا میرود و بدین ترتیب مسافران میتوانند هنگام شام طلوع خورشید را بر فراز انحنای زمین تماشا کنند. قیمتی که برای این شام فوق لوکس در نظر گرفته شده است، کاملا متناسب با نحوه سرو آن است. هر بلیط آن نزدیک به ۵۰۰ هزار دلار هزینه دارد.
این گونه سفرهای لوکس فضایی از جدیدترین پیشنهادات تجاری شرکتهای خصوصی فعال در زمینه اکتشافات فضایی، نظر ویرجین گالاکسی، بلو اوریجین یا اسپیس ایکس است. منوی این پرواز با غذاهایی که کاوشگران فضایی گذشته و حال میخوردند بسیار متفاوت خواهد بود. برای صرفه جویی در وزن، فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی در ظروف بستهبندی شده غذاهای ساده و آبدار نظیر سوپ میخورند.
بیشتر بخوانید:
اما مونک برای منوی فضایی خود صحبت از ستارگان شبرنگ که با پروتئین هواژل و عروس دریایی ساخته شده، میکند. او همچنین میخواهد غذایی با زباله فضایی یک لاشه ماهواره که خوراکی باشد خلق کند.
نظر شما