رئیس شورای شهر تهران در دویست و سی و هشتمین نشست شورای شهر با بیان خاطراتی از آیت الله رئیسی، گفت: شهادت زیبنده او بود.

چمران

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی چمران در این نشست گفت: در انقلاب اسلامی شاهد روزهای سختی بودیم و تجربه های زیادی را پشت سرگذاشتیم که هر یک می توانست ملتی را به زمین بزند اما به لطف الهی از همه گردنه های گذشتیم . گرچه در این مسیر شهدای بزرگی را تقدیم کردیم .
او با یاد شهیدانی چون قرنی، دکتر مطهری، دکتر مفتح و هفتاد و دوتن از یارانش، شهدای عزیز ریاست جمهوری رجایی و باهنر ، شهدای دفاع مقدس ، حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم گفت: اکنون هم باید یادی کنیم از شهید خادم الرضا آیت الله رئیسی، سید محمد علی ال هاشم، دکتر عبدالهیان و مالک رحمتی و تمامی همراهان شان که هر یک جایگاهی داشتند و در مسیر خدمت به شهادت رسیدند.
چمران با بیان خاطراتی از آیت الله رئیسی گفت: شهادت زیبنده او بود. در همه حالات و وجنات ایشان، شهید بودن را در چهره شان می توانستیم ببینیم.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

کد خبر 853861

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شورای شهر

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha