سه‌شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۱
۰ نفر

دیوار بناهای تاریخی و مجسمه‌ها و ستون‌های قدیمی برای آنها که مسئولیت سرشان نمی‌شود و اهمیتی به آثار باستانی نمی‌دهند و فرهنگ نگهداری از این میراث را ندارند، کشش عجیبی دارد؛ طوری که دلشان می‌خواهد روی این دیوارها یادگاری بنویسند یا از این مجسمه‌ها و ستون‌ها بالا بروند و عکس یادگاری بگیرند.

صعود به اهرام، سقوط از فرهنگ

به گزارش همشهری آنلاین، خرابکاری در بناهای تاریخی از گذشته تا همین امروز رواج داشته و همیشه عده‌ای هستند که برای بانمک‌بازی یا از سر بی‌تفاوتی یا نادانی این آثار را مورد تخریب قرار می‌دهند. اما این بی‌فرهنگی فقط مخصوص کشورهای در حال توسعه مثل کشور خودمان نیست و در همه جای دنیا از این آدم‌ها هست.

نمونه‌اش یک مرد آلمانی است که به‌تازگی به مصر سفر کرده و از یکی از اهرام سه‌گانه بالا رفته و بعد هم فیلم شاهکارش را در فضای مجازی منتشر کرده است. واکنش‌ها به این فیلم البته خیلی باب‌طبع این آقا نبوده و بسیاری از کاربران او را مورد نکوهش قرار داده‌اند و پلیس هم این خرابکار را به ۳ سال حبس محکوم کرده تا عبرت سایرین شود!

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

بیشتر بخوانید:

کد خبر 855455

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار گردشگری و ميراث فرهنگی

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha