همشهری آنلاین- گروه فرهنگی: این روزها که جای جای ایران اسلامی سوگوار شهیدان خدمت است، محافل ادبی گوناگونی هر در گوشه و کنار کشور به یاد شهیدان خدمت برگزار میشود که یکی از این برنامهها، سوگواره ادبی «روز وداع یاران» بود که با هدف گرامیداشت یاد شهدای خدمت، آیت الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و همراهان ایشان به صورت همزمان در استانها برگزار شد. این برنامه در تهران با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر در ساختمان ستاد مرکزی نهاد برگزار شد.
- آیت الله رئیسی، یکی از بزرگترین حامیان حوزه فرهنگ، هنر، شعر و ادب بودند
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تقدیر از احساسات اهالی قلم به رئیس جمهور فقید در قالب شعر و سروده، اظهار داشت: مایه مباهات ماست که آیت الله رئیسی، یکی از بزرگترین حامیان حوزه فرهنگ، هنر، شعر و ادب بودند. ایشان در محافل مختلف تشریف میآوردند و با گوش جان شنوای صحبتهای عزیزان بودند و تا جایی که مقدور بود، تلاش میکردند اتفاقات خوبی برای اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه رقم بخورد. وی ادامه داد: من به نوبه خود از بانیان برگزاری این برنامه، جناب آقای رمضانی، اصحاب گرانقدر شعر و ادب، بزرگان حوزه کتاب و نشر و فرهیختگانی که در تمامی استانهای کشور در برنامه «روز وداع یاران»، این فضای عاطفه و مهر و محبت گرد آمدهاند، قدردانی میکنم. به فرمایش رهبر انقلاب، این اتفاق، ضایعهای جبرانناپذیر و مصداق «لایسدها شیء» است؛ شاید بتوان گفت این شخصیت با ویژگیهای منحصربهفرد و حضورشان در بخشهای مختلف خدمتگزاری، پدیدهای تکرارنشدنی بودند. انشاءالله خداوند در حوزه خدمتگزاری برای مردم ایران، بهترینها را در مسیر ارتقای ملت قرار دهد.
- آقای رئیسی در اهتمام به حوزه کتابخانههای عمومی چیزی کم نگذاشتند
مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور هم در این مراسم در سخنان کوتاهی از فاجعه رفح و کشتاری که به آدمسوزی رسیده یاد کرد و گفت: یاد شهدا را گرامی میداریم و امیدوارم به زودی پیروزی فلسطینیان را شاهد باشیم. رمضانی اظهار داشت: جناب آقای رئیسی در اهتمام به حوزه کتابخانههای عمومی چیزی کم نگذاشتند. گواهی میدهم که با همت و توجه جناب آقای دکتر اسماعیلی و عنایت رئیس جمهور شهید، هر آنچه در توجه، پیگیری و همراهی مورد نیاز ما بود، فراهم شد. آخرین دستورات ایشان در حوزه فرهنگی نیز به موضوع نهاد و ابلاغ «سند ملی خواندن» مربوط میشود. در نمایشگاه کتاب تهران نیز غرفه نهاد آخرین نقطه بازدید و حضور ایشان بود. دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور تصریح کرد: بنده و همکارانم همعهد شدهایم تا آخرین فرصتهای این دولت، هر آنچه از بابت خدمت به مردم، که دغدغه رئیس جمهور بود، بر گردن ما است، انشاءالله تا آخرین لحظه به جا آوریم و شرمنده مردم و شهدا نباشیم.
در پایان این مراسم تابلوی نقاشیخط «سیمرغ»، اثر علی میناییفرد که در حین برنامه خلق شده بود، به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اهدا شد.
در این نشست سیدمحمدهاشمی، جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ فرزانه فخریان، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور کودک و نوجوان؛ ایمان شمسایی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت؛ مجید زینالعابدین، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی؛ علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران؛ فاطمه عزیزآبادی فراهانی و عصمت مؤمنی، اعضای هیئت امنای کتابخانههای عمومی؛ علیرضا قزوه، رئیس دفتر شعر، موسیقی و سرود سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران؛ سعیده حسینجانی، مدیر مرکز ترجمه حوزه هنری؛ مهدی سلیمانی، قائممقام مجمع ناشران انقلاب اسلامی؛ میلاد عرفانپور، سرپرست مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری؛ فتحالله فروغی، رئیس هیئت مدیره انجمن ناشران کودک و نوجوان؛ نادر قدیانی، مدیرمسئول انتشارات قدیانی؛ و اهالی فرهنگ و ادب از جمله حاج علی انسانی، نغمه مستشار نظامی، محمود اکرامی، مصطفی محدثی خراسانی، فاطمه نانیزاد، حسین بختیاری، حمید هنرجو، علی داوودی، رضا اسماعیلی، محمدمهدی عبداللهی، حسین اسرافیلی، احمد شهریار، فریبا یوسفی، کاظم طلایی، کبری حسینی بلخی، الهام صفالو، سمیه بابایی، نصیبا مرادی، حمید هنرجو، منصوره محمد مزینان، سمیه مومنی، طیبه شامانی، ماهرخ درستی، عبدالرحیم سعیدی راد، سمانه رحیمی، حسین هدایتی، زهرا سادات قاسمی، محمدرضا طهماسبی و... حضور داشتند.
نظر شما