به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سیاح افزود: بر اساس توافق بهعملآمده، سازمان غذا و دارو تا زمان ابلاغ دستورالعملهای مربوط، شکایات خود از سکوهای فروش دارو را پیگیری نخواهد کرد.
سیاح اظهار کرد: پلتفرمها و سکوهای توزیع دارو از هیئت مقرراتزدایی خواسته بودند شرایط کار آنها قانونمند شود و سازمان غذا و دارو به جای شکایت، وارد فاز تنظیمگری و تعیین حد و حدود برای فعالیت آنها شود.
رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار بیان کرد: سکوهای (پلتفرمهای) دارای مجوز از اتحادیه کسبوکارهای مجازی یا سایر مراجع صدور مجوز کسبوکارهای اینترنتی میتوانند در حوزه عرضه دارو از داروخانههای دارای مجوز معتبر و تحت نظارت سازمان غذا و دارو به مصرفکننده نهایی فعالیت کنند و نیازی به اخذ مجوز جدید ندارند.
وی اظهار کرد: سازمان غذا و دارو مکلف است دستورالعمل نظارت بر فرایند فعالیت و همکاری داروخانهها با پلتفرمها (برای رسیدن دارو از داروخانه به مصرفکننده نهایی) را طی چهار ماه تدوین و ابلاغ کند.
او بیان کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف است مجوز فروش آنلاین دارو توسط شرکتهای توزیعکننده به داروخانهها و نیز دستورالعمل بهکارگیری خدمات سکوها توسط شرکتهای توزیعکننده را طی چهار ماه ابلاغ کند.
نظر شما