به گزارش همشهری آنلاین، ۳۸ کشور مشتری خاویار ایرانی هستند؛ اما از سال ۲۰۱۰ به دلیل خطر انقراض ماهیان خاویاری، صید آنها در حاشیه دریای خزر ممنوع شده و همین مسئله پرورش ماهی خاویاری را بیشازپیش توسعه داده است.
خاستگاه تولید خاویار در ایران، آن استانهای مازندران و گیلان است و با تولید ۵۰ درصد این محصول، رتبههای اول و دوم کشور در تولید خاویار و گوشت ماهیان خاویاری را به خود اختصاص دادهاند؛ اما درمجموع ۲۰ استان در حوزه استحصال گوشت ماهیان خاویاری و ۱۲ استان در بخش استحصال خاویار فعالیت جدی دارند و همین نکته به مزیت جدی برای ترسیم نقشه تولید خاویار تبدیل شده است.
نظر شما