به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن تکذیب شیوع بیماری تب دنگی در تهران و با بیان اینکه در این استان تاکنون یک بیمار شناسایی شده است، گفت: در حال حاضر ۹ استان کشور به پشه آئدس آلوده شدهاند.
وی درباره گروههای در معرض خطر این بیماری گفت: تمام افراد حساس شامل کودکان، مادران باردار، سالمندان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف در معرض خطر این بیماری قرار دارند.
- نقشه ای که مناطق خطرناک ایران درباره تب دنگی را نشان میدهد | اظهارات مهم معاون وزیر بهداشت درباره احتمال گسترش پشه آئدس
- به این شهر سفر نکنید ؛ انتقال تب دنگی در آن بومی شده! | تب دنگی در کشور چند فوتی داشته است؟
- جدیدترین آمار تب دنگی در کشور | کشورهای اطراف ایران عمدتا آلودهاند
معاون وزارت بهداشت اظهار کرد: هیچ داروی اختصاصی برای تب دنگی وجود ندارد و بهترین دارو برای این بیماری در حال حاضر استامینوفن است.
وی با بیان اینکه تخمهای پشه آئدس تا ۱/۵ - ۲ سال زنده میمانند و با تاکید بر این که صید پشه آئدس در روز که فعالیت خود را آغاز می کند باید صورت گیرد، افزود: همکاران بهداشتی ما در ۲ استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان در دمای ۴۵ تا ۵۰ درجه در حال تلاش برای شناسایی و مهار نقاط دارای پشه آئدس هستند.
فرشیدی ادامه داد: خشکی نقاط مختلف که بر اثر گرما به وجود آمده و محدودیت زیستی برای پشه به وجود آورده نباید ما را غافل کند، زیرا با یک بارندگی دوباره طی کمتر از ۲ هفته شاهد زاد و ولد پشهها در این مناطق خواهیم بود.
نظر شما