معاون وزارت بهداشت با بیان اینکه هیچ داروی اختصاصی برای تب دنگی وجود ندارد، یک قرص موجود در داروخانه‌ها را به عنوان بهترین دارو برای مقابله با این بیماری نام برد.

تب دنگی - تب دانگی

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن تکذیب شیوع بیماری تب دنگی در تهران و با بیان اینکه در این استان تاکنون یک بیمار شناسایی شده است، گفت: در حال حاضر ۹ استان کشور به پشه آئدس آلوده شده‌اند.

وی درباره گروه‌های در معرض خطر این بیماری گفت: تمام افراد حساس شامل کودکان، مادران باردار، سالمندان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

معاون وزارت بهداشت اظهار کرد: هیچ داروی اختصاصی برای تب دنگی وجود ندارد و بهترین دارو برای این بیماری در حال حاضر استامینوفن است.

وی با بیان اینکه تخم‌های پشه آئدس تا ۱/۵ - ۲ سال زنده می‌مانند و با تاکید بر این که صید پشه آئدس در روز که فعالیت خود را آغاز می کند باید صورت گیرد، افزود: همکاران بهداشتی ما در ۲ استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان در دمای ۴۵ تا ۵۰ درجه در حال تلاش برای شناسایی و مهار نقاط دارای پشه آئدس هستند.

فرشیدی ادامه داد: خشکی نقاط مختلف که بر اثر گرما به وجود آمده و محدودیت زیستی برای پشه به وجود آورده نباید ما را غافل کند، زیرا با یک بارندگی دوباره طی کمتر از ۲ هفته شاهد زاد و ولد پشه‌ها در این مناطق خواهیم بود.

کد خبر 869125
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
    4 0
    ان پشه را چه سازمانی از استانی به استان دیگر انتقال می دهند همان رفتار که در مورد کرونا انجام شد که مردم را چند سال گرفتار کردند وآب را کل آلود نمودند تا ماهی های دلخواه را صید کنند