سیدرضا اکرمی درخصوص چگونه عمل کردن برای ایجاد آرامش در فضای سیاسی کشور به ایسنا گفت: کارهایی که برای ایجاد آرامش و افزایش اعتماد عمومی و تثبیت آن لازم است انجام گیرد، متعدد است و تنها از ناحیه رهبری یا قوه خاصی نیست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی جلوگیری از هر کار یا هر حرکتی را که خودبهخود به آرامش و امنیت عمومی لطمه وارد میکند، مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: کشوری هستیم که مسائل سیاسی در آن یک حالت رادیکال و افراط و تفریط دارد.
بهطور مثال در مورد اعترافات بازداشتشدگان در دادگاه باید به نوعی افکار عمومی در این زمینه اقناع شوند و اگر غیر از این شود، نمیتوان همین گونه آرامش و اطمینانی را در افراد بهوجود آورد. [قانون احقاق حق در صدا و سیما ابلاغ شد]
عضو کمیته رسانه و هنر مجلس، نقش صدا و سیما را در برقراری آرامش در فضای سیاسی کشور بسیار مؤثر و کلیدی دانست و گفت: منتهی خود صدا و سیما هم باید با نظرسنجیهای خود برنامههایی را که ارائه میکند، دریابد و ببیند کدام برنامه به نفع است.
مثلا آیتالله جنتی در نماز جمعه جملهای را عنوان کرد مبنی بر اینکه مسئله انتخابات مربوط به 4 سال قبل است و به این وسیله یک مطلب نویی را به جامعه عرضه کرد و خودبهخود این مسئله بازتاب منفی برای عدهای و بازتاب مثبت برای عده دیگری داشت.
اکرمی ادامه داد: صدا و سیما باید بعد از مطلبی که پخش میکند، به طرف مقابل اجازه دهد از خود دفاع کند و اگر پاسخ داد پاسخ او را هم پخش کند، مثلا مجمع تشخیص مصلحت نسبت به اعترافاتی که ابطحی در دادگاه داشت، اطلاعیه داد، ولی صدا و سیما آن اطلاعیه را پخش نکرد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اینگونه عمل کردن درست نیست، لذا کلی مشکل بهوجود میآورد. باید در صدا و سیما افرادی عاقل و دوراندیش و منصف حضور داشته باشند، تا ضمن اینکه اطلاع رسانی میکنند، پاسخها را نیز بازگو کنند تا افراد در تشخیص سره از ناسره دچار اشتباه نشوند.