فصل برداشت میوه گرمسیری چیکو در سیستان و بلوچستان آغاز شده است و تا اوایل پاییز ادامه دارد.

چیکو

به گزارش همشهری آنلاین این میوه گرمسیری و بومی سیستان و بلوچستان شیرین است و طعمی شبیه ترکیبی از موز، انبه و خرمالو دارد.
به گفته اردشیر شهرکی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، از ابتدای تابستان تا کنون از ۱۵۰ هکتار از باغات زیرکشت برداشت انجام شده‌است.
میوه درخت چیکو، دارای پوست نازک و صاف به رنگ قهوه‌ای روشن، گوشت میوه نارس به رنگ زرد تا قهوه‌ای روشن با شیرابه فراوان و سفت، اما میوه رسیده فاقد شیرابه است و گوشت آن به رنگ قرمز، خیلی شیرین و آبدار است و طعم اسیدی کمی دارد.
نهال‌های چیکو پس از کاشت در ۵سالگی شروع به باردهی و تا ۸۰ سالگی میوه مرغوب تولید می‌کنند. این درخت بومی سیستان و بلوچستان، امکان رشد در دیگر مناطق گرمسیر کشور از جمله خوزستان، بوشهر، فارس، کرمان، هرمزگان، سمنان، یزد، اصفهان و خراسان جنوبی را دارد.

برداشت ۱۳۰۰ تن میوه چیکو در سیستان و بلوچستان + اینفوگرافیک

کد خبر 873457

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیستان و بلوچستان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha