به گزارش همشهری آنلاین، عباس حیدری با اعلام این خبر گفت: سال ۱۴۰۰ و همزمان با روی کار آمدن مدیریت جدید شهرداری تهران، شرکت برج میلاد تحویل مدیریت شهری شد. همان زمان متوجه شدیم که تعدادی از سنسورهایی که از ابتدا برای تحلیل داده و پایش سلامت در برج نصب شده بودند، از کار افتاده و یا به روز رسانی نشده اند.
وی گفت: بر اساس بررسی ها متوجه شدیم در سال ۱۳۹۸ قرارداد پایش ایمنی برج بین سازمان مشاور برج میلاد و دانشگاه امیرکبیر بسته شده بود که تا زمان روی کار آمدن مدیریت فعلی شهرداری، این قرار داده فعال نشده بود که سرانجام سال گذشته این قرار داد را به روز رسانی و فعال کردیم و دانشگاه امیر کبیر متولی پیگیری و مطالعه در مورد ایمنی سازه برج میلاد تهران شد.
به گفته او با فعال شدن این قرار داد تعداد ۷ سنسور پایش ایمنی نصب شدند. لازمه این که ما بقی سنسورها نصب شوند مطالعه و پایش سلامت و تحلیل داده این سنسورهای نصب شده است تا نیازسنجی شود که چه تعداد سنسور دیگر لازم است که در برج میلاد نصب شود.
مدیر عامل برج میلاد در خصوص گود کنار برج میلاد نیز گفت: با حمایت شورای شهر تهران و پیگیری مدیریت شهری تهران گود برج میلاد به پیمانکار سپرده شد که ۵ طبقه پارکینگ با ایمنی صد در صدی در این مکان ساخته شده و کمیسیون توسعه اراضی برج میلاد در حال انجام تشریفات قانونی برای واگذاری قسمت های دیگر گود برای ساخت وساز است.
حیدری با اشاره به طرح توسعه اراضی اطراف برج میلاد نیز گفت:طرحی رد سال ۱۴۰۰ مصوب شد که بر اساس آن ساخت و ساز جدید در این اراضی توسط شرکت اراضی برج میلاد و سازمان سرمایه گذاری در دست اقدام است.
نظر شما