همشهری آنلاین – گروه سیاسی: جوانگرایی در مدیریتهای اجرایی کشور از ضرورتهایی است که طی دهههای اخیر همواره مورد تاکید رهبرمعظمانقلاب قرار داشته و اکنون با انتصاب اخیر، بهنظر میرسد زمان آن فرا رسیدهاست که مدیران و مسئولان مربوط گامهای ملموستر و عینیتری در این مسیر بردارند.
یک فعال سیاسی در گفتوگو با همشهری آنلاین با اشاره به ماموریت ویژه رهبرمعظمانقلاب به محمد مخبر گفت: صدور این حکم برای آقای مخبر، پیش از هر چیز نشاندهنده اهمیت جوانگرایی در ساختارهای مدیریتی کشور از دیدگاه رهبرمعظمانقلاب است.
مرتضی طلایی با بیان اینکه این انتصاب گویای اهمیت راهبردی استفاده از تجارب مسئولان باتجربه کشور برای تربیت نسل تازهای از مدیران جوان، مومن و انقلابی است، اظهارکرد: اهمیت این موضوع در تضمین آینده کشور است. انتصاب مخبر برای پیشبرد چنین رویکرد مهمی، همچنین گویای تجربه ارزشمند دولت سیزدهم در استفاده از جوانان و تربیت آنان برای پذیرش مدیریتهای آینده است.
دلیل انتخاب مخبر
وی با بیان اینکه تجارب مخبر در دولت سیزدهم و نقش مهم وی در پیشبرد رویکردهای تحولی در دولت شهید رئیسی در این انتصاب باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: رهبرمعظمانقلاب با هدفگذاری دقیق، قصد دارند تجربهها و ظرفیتهای مخبر را در مسیر تحقق جوانگرایی و سپردن کارها و مدیریتهای مهم کشور به نسل تازهای از مدیران بهکار گیرند.
طلایی با تاکید بر اینکه «کادرسازی» و بهکارگیری جوانان باانگیزه در مدیریتهای اجرایی کشور مهمترین کارویژه انتصاب اخیر است، ادامه داد: ضرورت سرعتبخشیدن به تربیت نسل تازهای از مدیران جوان برای بهکارگیری در سطوح مختلف دستگاههای گوناگون کشور از دیگر نکتههایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: باید صادقانه پذیرفت با وجود تاکیدهای مستمر رهبرمعظمانقلاب درباره ضرورت استفاده از جوانان مومن، انقلابی و متعهد در مدیریتهای اجرایی کشور طی سالهای اخیر، این روند کند بودهاست و قابل قبول نیست.
بسترسازی برای جوانگرایی
این فعال سیاسی با بیان اینکه مقام معظم رهبری با این انتصاب در واقع قصد دارند به روند ایجاد فرصتهای لازم برای جوانگرایی در مدیریتهای کشور و شناسایی و بسترسازی حضور جوانان در ساختارهای اجرایی سرعت دهند، گفت: ماموریت تازه مخبر را باید در ادامه تاکیدهای رهبرمعظمانقلاب درباره تربیت مدیران جوان ارزیابی کرد.
طلایی افزود: رهبرمعظمانقلاب در نخستین دیدار با کابینه دولت چهاردهم نیز خطاب به رئیسجمهور تاکید کرده بودند که اگر بتواند در طول ۴ سال مسئولیت اجرایی دولت، بهعنوان مثال ۱۰۰ جوان «مومن»، «پرانگیزه»، «انقلابی» و «متعهد» تربیت کند و تحویل کشور دهد، اقدامی بزرگ و ارزشمند در کارنامه دولت خواهد بود.
وی عنوان کرد: امیدواریم این انتصاب، گامی عملی در راستای اجراییسازی رویکرد جوانگرایی در ساختارهای مدیریتی باشد، چراکه شناسایی جوانان و بهکارگیری آنان در سطوح مختلف کشور، تحولی زیرساختی در حوزه مدیریتی بهحساب میآید. ازسوی دیگر دولت نیز میتواند با اطمینان و برنامهریزی دقیقتری در این مسیر گام بردارد.
طلایی درباره اثرات بهکارگیری جوانان در مدیریتهای کشور نیز گفت: هفته دفاع مقدس که در آن قرار داریم، مثال خوبی برای این موضوع است. نیروی جوانی در آن دوران، افتخارات و موفقیتهای پرشماری برای کشور به همراه داشت.
وی اضافهکرد: با توجه به این تجربه عینی و عملی پیش روی ما، از مهمترین دستاوردهای بهکارگیری جوانان در ساختارهای مدیریتی، سرعتبخشیدن به رویکردهای تحولی و تزریق روحیه شجاعت و شهامت در دستگاههای اجرایی در مسیر اتخاذ تصمیمهای راهبردی است.
نظر شما