به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، اکثر ما از نحوه خرد کردن مرغ به طور صحیح و بدون هدر دادن گوشت مرغ آگاهی نداریم برای همین سعی میکنیم این کار را به همان جاییکه مرغ را خریداری کردیم بسپاریم ولی ما میخواهیم با آموزش روش صحیح نحوه تکه کردن درست مرغ را آموزش دهیم تا دیگر نگرانی نداشته باشید و با رضایت خاطر این کار را در منزل انجام دهید.
اگر مرغ کاملی خریداری کردید، نگران خرد کردن آن نباشید. آن را به منزل آورده و مراحل زیر را برای خرد کردن آن دنبال کنید؛ خرد کردن یک مرغ کامل، ارزانتر از مرغ خرد شده آماده است. از راهنمایی های این بخش از نکات خانه داری در نمناک برای درست کردن خورشت های خوشمزه استفاده کنید ، به اضافه اینکه از تکه های مختلف برای پخت غذاهای متفاوت استفاده کنید.
طرز خرد کردن مرغ به هشت تکه
برای اینکه مرغ را از استخوان جدا کنید، به یک چاقوی محکم و غیر انعطاف پذیر با نوک تیز احتیاج دارید که بتوانید در اطراف استخوان ها کار کنید و برای بریدن گوشت و رگ و پی ها به چاقویی با تیغه ی نازک نیاز دارید. برای بهترین نتیجه ، از مرغی استفاده کنید که تازه از یخچال بیرون آمده و هنوز سرد است، زیرا گوشت کمی سفت تر است و راحت تر برش می خورد.
۱. قبل ازشروع ، هر رشته ای که برای بستن مرغ از آن استفاده شده است را ببرید، حفره ی شکم مرغ را چک کنید و امعا و احشام را خالی کنید، سپس آن را بر روی یک تخته ی برش بزرگ که زیرش یک حوله ی کاغذی مرطوب آشپزخانه قرار دارد ، بگذارید. بال ها را به وسیله قیچی آشپزخانه ببرید.
۲. در نیمه راه، قسمت صدفی مانند را لمس کنید، گوشت گرد قلنبه ای که در بالای ران و جایی که پاها به بدن وصل می شوند قرار دارد. از نوک چاقو استفاده کنید و با دقت هر قسمت را جدا کنید ، به صورت حفره ببرید تا هیچ قسمتی از گوشت هدر نرود.
۳. مرغ را برگردانید و از میان پوست و بین پا ها و بدن برش دهید، تا به قسمت برش در پشت مرغ برسید. پا ها باید درحال حاضر فقط از ناحیه ی مفصل به هم وصل باشند.
۴.ابتدا پاهای مرغ را از یکدیگر باز کنید و سپس با استفاده از انگشتتان،مفصل پای مرغ را بیابید و آنرا برش دهید.بدین شیوه پاهای مرغ از یکدیگر به راحتی جدا می شوند و برای پای دیگر مرغ همین شیوه را مجددا انجام دهید.
۵. پا را از بدن جدا کنید و از انگشتانتان استفاده کنید و جای مفاصل را پیدا کرده و برش دهید. پا باید به راحتی بریده شود. این کار را برای پای دیگر نیز انجام دهید.
۶. تیغه چاقو را تا جایی که می توانید نزدیک استخوان نگه دارید و با یک حرکت رفت و برگشتی گوشت را کم کم ببرید و از دست دیگر خود استفاده کنید تا جدا کردن سینه از استخوان راحت تر شود و در طول استخوان جناق در نزدیکی بال برش دهید. این کار را با سینه بعدی هم انجام دهید.
۷. قسمت بیرون بال را از قسمت مفصل جدا کنید و اجازه دهید قسمت دیگر به سینه چسبیده بماند.
۸. سینه را با یک زاویه کم برش دهید به طوری که قسمتی که به بال متصل است کمی کوچکتر باشد.
۹. ساق مرغ را از ران کامل جدا کنید، به این صورت که مفصل هر ران را لمس کنید و با چاقو محکم ببرید.
۱۰. در حال حاضر ۸ تکه گوشت مرغ اصلی دارید، به اضافه بال ها و قسمت صدفی مانند(گوشتی که در دو طرف استخوان لگن قرار دارد). از استخوان بندی مرغ و بال ها می توانید برای پخت خورشت( یا نوعی آب گوشت) استفاده کنید.
نظر شما