بزرگ‌ترین خودروسازی اروپا به دلیل کاهش تقاضای بازار با افول فروش و درآمدزایی مواجه شده است.

فولكس واگن

به گزارش همشهری آنلاین، دومین هشدار سود فولکس‌واگن در سه ماه اخیر این موضوع را نشان داد که بزرگ‌ترین خودروساز اروپا در حال افول است. این شرکت به دلیل کاهش تقاضا برای خودروهایش، انتظارات برای درآمد، سود و جریان نقدی را کاهش داد.

این شرکت اکنون انتظار دارد امسال خودروهای کمتری را نسبت به سال ۲۰۲۳ تحویل دهد که چهارمین افت فروش سالانه آن در پنج سال گذشته است.

این هشدار بر گستردگی بحران در فولکس‌واگن تأکید می‌کند، که انتقال به خودروهای الکتریکی را مختل کرده و اهمیت خود را در چین از دست داده است.

انگلیسی‌ها انرژی را جیره‌بندی می‌کنند

نظرسنجی جدید نشان داد پس از افزایش ۱۰ درصدی سقف قیمت انرژی، ۴۶ درصد از مردم انگلیس قصد دارند انرژی کمتری در زمستان جاری مصرف کنند. افزایش سقف قیمت انرژی میانگین هزینه انرژی خانوارهای انگلیسی را ۱۴۹ پوند افزایش خواهد داد.

همچنین خیریه‌ها از دولت خواستند برای کمک به افراد آسیب‌پذیر برای گرم نگه‌داشتن خانه‌شان، اقدامات بیشتری انجام دهد.

طبق نظرسنجی YouGov به نمایندگی از خیریه «نشنال انرژی اَکشن»، ۴۶ درصد از بزرگ‌سالان انگلیسی احتمالاً از انرژی کمتر از مورد نیازشان برای راحتی و رفاه، استفاده خواهند کرد. ۴۵ درصد از افراد کم‌درآمد گفتند: پرداخت قبض انرژی در سال گذشته برای آنها دشوار شده بود و بیش از یک‌سوم از افرادی که از کنتورهای اعتباری استفاده می‌کنند، اظهار کردند:‌ هنگامی‌که نیاز داشتند، بدون برق یا گرمایش ماندند.

دورنمای اقتصادی عربستان تیره شد

عربستان در پی افزایش هزینه‌های برنامه متنوع سازی اقتصاد، پیش‌بینی‌های خود از رشد اقتصادی را کاهش داد و اکنون در انتظار کسری بودجه عمیق‌تری از برآورد قبلی است.

وزارت دارایی عربستان سعودی برآوردهای جدیدی ارائه کرد که تحت آن، تولید اقتصادی در سال جاری ۰.۸ درصد رشد می‌کند که کمتر از پیش‌بینی قبلی ۴.۴ درصد است. پیش‌بینی رشد اقتصادی برای سال آینده هم به میزان قابل‌توجهی کاهش یافت.

مجموع درآمد، ۱.۲۴ تریلیون ریال و هزینه دولت، ۱.۳۶ تریلیون ریال در سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی شد. در دسامبر، درآمد امسال، ۱.۱۷ تریلیون ریال و هزینه، ۱.۲۵ تریلیون ریال پیش‌بینی شده بود. دولت، درآمد ۱.۱۸ تریلیون ریال و مخارج ۱.۲۹ تریلیون ریال را برای سال ۲۰۲۵ پیش‌بینی کرد و هزینه احتمالاً معادل ۳۰ درصد از تولید ناخالص داخلی در سه سال آینده خواهد بود.

بسته شدن بنادر مهم آمریکا

در پی اعتصاب ده‌ها هزار کارگر اسکله و بسته شدن بنادر مهم آمریکا که نقش ویژه‌ای در واردات کالا ایفا می‌کنند، کارشناسان نسبت به پیامدهای سراسری و فراگیر این وضعیت هشدار دادند.

ده‌ها هزار کارگر اسکله در بنادر ساحل شرقی خلیج مکزیک دست به اعتصاب زدند؛ وضعیتی که به باور ناظران تهدیدی برای اقتصاد آمریکا در آستانه برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ خواهد بود.

گفته می‌شود از دلایل اصلی اعتصاب، حل نشدن اختلافات میان انجمن بین‌المللی «لانگشورمن» (ILA) و کشتی‌ها و اپراتورهای بندری است.

بر اساس گزارش‌ها، این اعتصاب به‌سرعت سبب بروز اختلال در بنادری می‌شود که بیش از نیمی از تجارت کانتینرهای باری آمریکا را انجام می‌دهند.

تکذیب توقف پروازها در فرودگاه بین‌المللی بغداد

میثم الصافی مدیر دفتر اطلاع‌رسانی وزارت حمل‌ونقل عراق خبر توقف پروازها در فرودگاه بین‌المللی بغداد را تکذیب کرد و گفت: پروازها به‌صورت عادی و طبیعی در حال انجام است. وی تصریح کرد که فعالیت پروازی متوقف نشده و روند امور به‌صورت کاملاً طبیعی جریان دارد.

خبر توقف پروازهای فرودگاه بین‌المللی بغداد در شبکه‌های اجتماعی پس از حمله راکتی به مقر نظامیان آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد منتشر شد.

بازداشت ۶۰۰ کارگر سامسونگ در هند

پلیس هند به دنبال تداوم اعتصاب کارگران کارخانه سامسونگ در این کشور، ۶۰۰ نفر از اعضای اتحادیه و کارگران این شرکت را به دلیل سازماندهی اعتراض‌های خیابانی بازداشت کرد.

اعتصاب در کارخانه لوازم‌خانگی این شرکت کره‌ای در ایالت «تامیل نادو» وارد چهارمین هفته خود شده است. معترضان دستمزدهای بالاتر و به رسمیت شناختن اتحادیه کارگری در این کارخانه را خواستار شده‌اند؛ این کارخانه حدود یک‌سوم درآمد سالانه ۱۲ میلیارد دلاری شرکت سامسونگ در هند را تشکیل می‌دهد.

کد خبر 886699
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اقتصاد‌ جهان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha