همشهری آنلاین: مدتی بعد از انتخاب سید عباس صالحی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت چهاردهم، نام نادره رضایی به عنوان جدیترین گزینه معاونت هنری در محافل هنری مطرح شد با این حال مدتی طول کشید تا او به صورت رسمی برای این مسئولیت حکم بگیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که در دولت دوازدهم نیز این مسئولیت را بر عهده داشت، چندی پیش درباره تاخیر در انتخاب مدیران زیرمجموعه خود توضیح داد که در دوره فعلی، علاوه بر استعلامهای همیشگی، یک استعلام دیگر نیز اضافه شده و در حال حاضر استعلام افراد بسیاری در دستور کار است و به ناچار این روند با تاخیر همراه میشود.
عصر روز گذشته، شنبه ۱۲ آبان ماه، مراسم معارفه نادره رضایی که پیشتر برای اهالی ادبیات و کتاب به واسطه مدیریتش در انتشارات علمی و فرهنگی شناخته میشد، به عنوان معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد تا این معاونت شاهد حضور یکی از جوانترین مدیران خود باشد و محمود سالاری، که معاون هنری دولت ابراهیم رییسی بود، روز گذشته صندلی معاونت هنری را بعد از حدود ۳ سال مدیریت، واگذار کرد.
رضایی در نخستین اظهار نظر رسمی خود، افقگشایی را تنها راه ممکن در شرایط فعلی دانست و گفت: «بررسیهایی که انجام دادهام و آنچه که تجربه من در عرصه اجتماعی و فرهنگی نشان داده، این است که راهی جز افقگشایی نداریم و باید سطح امیدواری جامعه را افزایش دهیم. البته کاری بسیار دشوار ولی شدنی است.»
سالاری از جمله مدیرانی بود که به صراحت لهجه شناخته میشد و در نخستین ماههای حضورش در معاونت هنری در یکی از اولین گفتگوهای خود با ایرنا به عنوان خبرگزاری رسمی دولت، به روشنی بیان کرد که برخی از هنرمندان به دنبال یارکشی هستند در حالیکه او وارد این یارکشیها نخواهد شد چراکه خود را نماینده هنرمندان نمیداند بلکه خود را نماینده جمهوری اسلامی میداند.
نظر شما