مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی جزئیات جدیدی از طرح واردات بنزین سوپر را تشریح کرد.

پمپ بنزین

به گزارش همشهری آنلاین،‌کرامت ویس‌کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به مصوبه هیئت وزیران در خصوص واردات بنزین ویژه یا سوپر گفت: این مصوبه دو مجوز کلیدی و راهگشا را برای کمک به تأمین سوخت با کیفیت برای متقضیان آن صادر کرده است.

وی افزود: مورد نخست، اجازه واردات بنزین ویژه یا سوپر توسط بخشی خصوصی است. در سال‌های اخیر تقاضاهای بسیار زیادی برای عرضه بنزین سوپر در سطح کشور داشتیم که از سوی مالکان خودروهای وارداتی و همچنین خودروهای داخلی توربوشارژ بود.

این مقام مسئول تأکید کرد: با توجه به مصرف بسیار بالای بنزین در کشور، شرایط آن که بتوانیم به این تقاضا پاسخ بدهیم و این سوخت ویژه را در داخل کشور تولید کنیم، فراهم نشده است و در مورد میزان مصرف و تولید بنزین، ناترازی داریم.

وی همچنین با بیان این که پاسخگو نبودن شرایط تولید داخلی بنزین سوپر نسبت به تقاضای مردم باعث عرضه غیرقانونی محلول‌های اکتان‌افزا در برخی جایگاه‌های سوخت شده، گفت: این محلول‌ها که به اسم اکتان‌افزا عرضه می‌شد، مورد تأیید ما نیست و اکنون با مجوز هیئت وزیران، شرکت‌های خصوصی که صلاحیت دارند، می‌توانند در زمینه واردات بنزین زیرساخت‌های کافی را داشته باشند و از مجاری بین‌المللی آن را وارد و در کشور توزیع کنند.


ویس‌کرمی همچنین گفت: این شرکت‌ها قرار است با سازوکاری که در آینده مشخص می‌شود، از طریق جایگاه‌های خاص یا خودروهای خاص، با نرخ غیریارانه‌ای و متفاوت با روشی که اکنون بنزین یارانه‌ای را عرضه می‌کنیم، بنزین سوپر را عرضه کنند.

وی اضافه کرد: این روش هیچگونه خللی در زمینه تولید و توزیع بنزین یارانه‌ای که اکنون در جایگاه‌های سوخت عرضه می‌شود، از نظر فرآیندی و قیمتی به وجود نمی‌آورد. شرکت حقوقی و خصوصی که قرار است این کار را انجام بدهد، بر مبنای سازوکاری که در مجموعه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تهیه خواهد شد، اجازه واردات و عرضه بنزین ویژه یا سوپر را در جایگاه‌هایی که باز هم در این مجموعه مشخص می‌شود، خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در ادامه گفت: میزان واردات بنزین به این روش، به میزان تقاضای هموطنان بستگی خواهد داشت. متناسب با تقاضایی که به سمت مجموعه می‌آید، شرکت‌های خصوصی می‌توانند واردات را انجام دهند. این روش در دنیا مرسوم است و بسیاری از کشور با سازوکار جداگانه‌ای بنزین ویژه را عرضه می‌کنند.

وی اظهار کرد: قطعا آیین‌نامه اجرایی را در این زمینه تهیه می‌کنیم و اطلاع‌رسانی را انجام می‌دهیم. ممکن است عرضه این سوخت از طریق خودروهای خاص مانند خودروهای سیار عرضه سوخت یا یک جایگاه خاص یا بخشی از یک جایگاه خاص انجام شود.

ویس‌کرمی بیان کرد: قیمت‌های مختلفی که در فضای مجازی درباره بنزین سوپر وارداتی اعلام شد، درست نیست و از هموطنان درخواست می‌شود که به آنها توجه نکنند. نرخ این سوخت بر مبنای استانداردهایی و نرخ‌های بین‌المللی که وجود دارد و همچنین بر اساس هزینه‌های نقل و انتقال و توزیع مشخص و اطلاع‌رسانی می‌شود.

کد خبر 899994

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha