به گزارش همشهریآنلاین، عربستان سعودی باید سالانه ۱۱۵هزار خانه بسازد تا به تقاضا پاسخ دهد. این کشور میخواهد مالکیت خانه از ۶۳.۷ درصد در پایان سال۲۰۲۳ به ۷۰درصد تا سال۲۰۳۰ برسد. عربستان سعودی به ساخت ۱۱۵هزار خانه در سال برای ۶سال آینده نیاز دارد.
هدف دولت سعودی همراه با تشکیل خانواده جدید به افزایش تقاضا در کشوری که ۴۵ درصد از شهروندان آن زیر ۲۰ سال هستند کمک میکند. فشار بر عرضه مسکن عربستان سعودی در چند سال گذشته افزایش یافته است زیرا بسیاری از شرکتها کارکنان خود را به ریاض منتقل کردند و دفاتر مرکزی منطقهای خود را افتتاح کردند و اجارهها را در سه سال گذشته ۳۵ درصد افزایش دادند.
شرکت نایت فرانک تقاضای مسکن را ۸۲۵ هزار واحد تخمین میزند که ۳۵ درصد آن در پایتخت ریاض است و مقرون به صرفه بودن همچنان کلید اصلی بازار است.
طبق گزارش بلومبرگ، بر اساس داده های بانک مرکزی، وام مسکن در عربستان سعودی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال در مقایسه با ۲۰۰ میلیارد ریال در سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است.
اقتصاد جهان برای شوک ترامپ آماده میشود
اگر رئیسجمهور منتخب آمریکا، تعرفههای کلان وعده دادهشده خود بر چین را پیش ببرد و موج جدیدی از جابهجایی کارخانهها را به مناطق دیگر راه بیندازد، برخی از کشورهای آسیایی سود خواهند برد، اما جنگ تجاری بین بزرگترین اقتصادهای جهان، بازارها را در همهجا بیثبات میکند و آسیا که بیشترین سهم از رشد جهانی را دارد، بیشترین آسیب را خواهد دید.
نرخ بیکاری در ترکیه
نرخ بیکاری ترکیه در ماه سپتامبر به ۶.۸درصد رسید. آمارهای ترکاستات نشان داد که تعداد بیکاران از ماه آگوست با ۳۵هزار نفر افزایش به ۱.۳میلیون نفر در ماه سپتامبر رسیده است.
تقویت نقش روسیه در امور دریایی جهان
نیکولای پاتروشف، دستیار رئیسجمهور روسیه خواستار تقویت نقش روسیه در امور دریایی جهانی شد و گفت کشورهای عضو بریکس دارای پتانسیل دریایی عظیمی هستند.
طلای جهانی به کدام سمت میرود؟
قیمت جهانی طلا در روز سهشنبه نزدیک به پایینترین سطح یکماهه خود در نوسان بود، زیرا سرمایهگذاران منتظر دادههای اقتصادی ایالاتمتحده و نظرات مقامات فدرالرزرو برای شفافیت بیشتر در مورد مسیر نرخ بهره بودند.
درخواست مهم شرکت هواوی
شرکت «هواوی تکنولوژی» از قاضی آمریکایی درخواست کرد بخش اعظم کیفرخواست فدرال را که این شرکت چینی را به تلاش برای سرقت اسرار فناوری از رقبای آمریکایی متهم کرده است، رد کند.
نظر شما