و در زمینة امور مختلف دینی و اسلامی، خدمات گستردة الکترونیک به شهروندان ارایه خواهد شد.
به گزارش موسسه پژوهشی سیاستهای فضای مجازی دانشگاه تهران، «شهر مجازی تمدن اسلامی» فضایی اینترنتی است که از طریق آن، «انعکاس اطلاعات مرتبط با تمدن اسلامی»، «ایجاد فضای ارتباطی به صورت جهانی بین مسلمانان»، «ارایه خدمات دینی به همة گروههای سِنّی، جنسیتی، شغلی»، «معرفی دورههای تاریخی و جغرافیایی تمدن اسلامی با استفاده از صنعت شبیهسازی و واقعیت مجازی»، «ایجاد فضای تجاری اینترنتی برای انتقال پول و خرید کالا» و موارد متعدد دیگر میسر میشود.
این شهر، فضایی برای ظهور و بروز همه ظرفیتهای گذشته و حال تمدن اسلامی عرضه میکند و در این فضا ارتباط بدون واسطه و بدون سانسور با مخاطبان در نقاط مختلف جهان میسر میشود، حجم عظیمی از اطلاعات متنوع دینی و تمدنی در اختیار علاقهمندان قرار میگیرد و انواع خدمات دینی در امور مختلف مالی، مشاورهای و آیینی به مردم ارایه میشود.
این پروژه هماکنون در فاز مطالعاتی خود قرار دارد و به همین منظور پرسشنامهای طراحی شده است که به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی بر روی اینترنت قرار داده شده است.
گروه پژوهشی فعال بر روی این پروژه امیدوار است که علاقهمندان به تمدن ایران، تمدن اسلامی و دین مبین اسلام جهت هرچه علمیتر شدن و کارآمدتر شدن بنیانهای این شهر، با پر کردن پرسشنامهای که در آدرس http://islamvirtualcity.com قرار داده شده است، در این کار دینی و دانشگاهی سهیم شوند.