همشهری آنلاین: از دهه ۸۰ ساخت و ساز پردیسهای چندمنظوره آغاز شد، پردیسهایی که در کنار آن انواع و اقسام فروشگاهها و هایپرها خودنمایی میکرد و طبقاتی از آن نیز به فوتکورتها اختصاص داشت. همین پردیسها رفته رفته محلی برای گذراندن وقت مردم شد و بعدها ایجاد شهربازی و خانههای بازی باعث شد که خانوادهها بیشترین استقبال را داشته باشند. شکلگیری پردیسها از مناطق مختلف به محلات کشیده شده در حال حاضر در هر محلهای یک پردیس ساخته شده از پردیس کیان گرفته تا لوتوس و از هدیش مال تا... ا. پردیسهایی که جای خالی نبود سالن سینما را در محلات پر کرده و یا باعث شده که سالنهای قدیمی کمتر مورد استقبال قرار بگیرند.
یکی از پردیسهای سینمایی که این روزها بیشترین رونق را داشت، پردیس سینمایی معین مال است. محلهای که با توجه به نزدیکی به سلسبیل (خیابان رودکی) شناخته شده و دارای چند سال سینمای قدیمی است، توانسته بیشترین مخاطب را از آن خود کند. سینما جی از سالنهای قدیمی است که حالا دیگر کاربردی ندارد. سینما کارون در خیابان رودکی هم این روزها مخاطب خود را دارد با ایجاد پردیسهای چند منظوره در این منطقه سرنوشتی مانند سینما جی خواهد داشت.
سالنهای سینمایی که زیر سایه پردیسها توانستند رکورد قابل توجهی در فروش فیلمها داشته باشند. پردیس سینمایی معین مال، یکی از مجموعههای فرهنگی در غرب تهران است که با توجه به آمار ارائه شده توانسته در آبنانخا با فروش ۱۷ هزار و ۵۰۰ قطعه بلیت فیلم و تئاتر فروش بیش از یک میلیارد تومانی داشته باشد. پردیس سینمایی در مجموعهها و پاساژها با اکران جدیدترین فیلمها و اجرای تئاترهای کودک و نوجوان و تئاترهای کمدی سبدی کامل و متنوع از آثار فرهنگـی هنری را برای خانوادهها فراهم کرده است. این پردیسها در تمام محلات در حال افزایش هستند.
این روزها ایجاد پردیسهای سینمایی در محلههای مختلف پایتخت آنقدر گسترش یافته که دیگر مخاطبان کمتر از همیشه برای تماشای فیلم به سراغ سینماهای تک یا دو سالنی میروند این سالها به مرور زمان دیگر رونق خود را از دست دادهاند.
کد خبر 905668
منبع: همشهری آنلاین
نظر شما