به گزارش همشهری آنلاین، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، با اعلام این موضوع به همشهری می گوید: «میزان آلاینده ها همیشه در جو وجود دارد و آن نوعی از آلاینده که بیشتر است، ملاک عمل قرار در این محاسبه قرار می گیرد. اگر AQI بین صفر الی ۵۰ باشد، هوا پاک و خیلی مناسب است.»
صادق ضیائیان ادامه می دهد: «از بین ۵۱ تا ۱۰۰ هوای قابل قبول گفته می شود و اگرچه در این شاخص هوا پاک پاک نیست ولی قابل قبول محسوب می شود یعنی ضرر عمده ای برای شهروندان ندارد.»
او عنوان می کند: «زمانی که شاخص آلودگی هوا (AQI ) بین ۱۰۱ تا ۱۵۰ باشد، میزان آلودگی هوا در حدی میشود که برای گروه حساس ناسالم است. یعنی افرادی که دچار بیماری قلبی و ریوی هستند، بهتر است پیشگیری های لازم را انجام دهند. همچنین هوای ناسالم برای کودکان مناسب نیست.»
به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی، هنگامی که شاخص آلودگی هوا بین ۱۵۱ تا۲۰۰ قرار بگیرد، برای تمام گروه های سنی ناسالم می شود. ضیائیان می گوید: «در این هنگام همه مردم باید تمهیدات لازم مانند استفاده از ماسک را انجام دهند یا اینکه در معرض آلودگی هوا قرار نگیرند.»
او اضافه می کند: «وقتی شاخص آلودگی از ۲۰۱ فراتر برود، دیگر وضعیت هوا بسیار ناسالم و پس از آن خطرناک می شود. در این صورت شرایط برای تمام گروه های سنی حاد خواهد بود.»
نظر شما