غلامرضا مصباحی مقدم؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی، نظام جمهوریاسلامی با تهدیدهای متعددی ازسوی استکبار جهانی و صهیونیسم مواجه بوده است؛ تهدیدهایی که تجربههای بهدست آمده از آنها، به درسهای آموزندهای برای اقتدار و صلابت ایران تبدیل شدهاست.
در ابتدای راه انقلاب اسلامی، حوادثی مانند طراحی کودتای نوژه و همچنین تحرکات گروهکهای تجزیهطلب در برخی استانهای مرزی، تهدیدهایی را متوجه کشور کرد، اما نظام توانست بر آنها غلبه کند. پس از آن مقطع، صدام بهعنوان عامل استکبارجهانی، جنگ ۸ ساله را به ایران تحمیل کرد، اما این توطئه نیز خنثی شد و جنگ تحمیلی در حالی پایان یافت که با جانفشانی فرزندان این مرز و بوم، حتی یک وجب از خاک ایران در اشغال دشمن باقی نماند.
حوادث پس از دوران دفاعمقدس نیز نموداری از صلابت و اقتدار روزافزون ایران است. یکی از سرفصلهای تهدیدزایی علیه ایران در جریان انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۸۸ رقم خورد. در آن سال کشور شاهد یکی از پرشورترین انتخابات در جمهوریاسلامی بود و حدود ۸۵ درصد از واجدان شرایط در رأیگیری شرکت کردند؛ حضوری پرشور که زمینهساز استحکام جایگاه نظام جمهوریاسلامی و درخشش مردمسالاری ایران در عرصه جهانی شد.
در چنین شرایطی فتنهای ازسوی برخی عناصر خودخواه داخلی از یک طرف و دشمنان خارجی ازسوی دیگر به راه انداخته شد؛ فتنهای که حدود ۸ ماه استمرار یافت و با ابهامآفرینی، اقتدار جمهوریاسلامی را هدف گرفته بود. درچنین شرایطی بصیرت مردم و به میدان آمدنشان، توطئههای محور غرب و پیاده نظام داخلی آن را خنثی و تهدیدها را از سر کشور دور کرد.
اگرچه پس از آن نیز شاهد بروز توطئههایی ازسوی دشمنان بودهایم، اما نتوانستهاند اقتدار نظام را خدشهدار کنند؛ چراکه مردم نشان دادهاند همواره در صحنه حاضرند و فتنهها و توطئهها را خنثی میکنند. درواقع طی دهههای گذشته نظام با پشتوانه مردمی، در مسیر تقویت روزافزون گام برداشتهاست؛ بنابراین تجدید خاطرههای گذشته و بررسی رویدادهای پشتسر گذاشته شده، ضرورتی انکارناپذیر برای ادامه مسیر اقتدار کشور است. باید با «جهاد تبیین»، تحولات گذشته و تهدیدهایی که به فرصت تبدیل شده را برای نسلهای تازه بازگو کنیم.
نظر شما