چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۰
۰ نفر

مصرف دم کرده صبحگاهی مورد علاقه شما، قهوه یا چای، ممکن است به محافظت از شما در برابر انواع خاصی از سرطان کمک کند.

tea

به گزارش همشهری آنلاین یک بررسی جدید نوشیدن قهوه و چای را با کاهش خطر سرطان‌های سر و گردن ارتباط می‌دهد. پژوهشگران در این بررسی داده‌های ۱۴ بررسی قبلی را تجزیه‌وتحلیل کردند که در مجموع شامل ۲۵۰۰۰ بزرگسال دچار سرطان‌های سر و گردن یا عاری از آنها بودند.

شرکت‌کنندگان در مورد تعداد فنجان‌های قهوه و چایی که در روز، هفته، ماه و سال مصرف می‌کردند – هم بدون کافئین و هم بدون کافئین – گزارش دادند.

افرادی که بیش از ۴ فنجان قهوه‌ کافئین‌دار در روز می‌نوشیدند، در مقایسه با افرادی که قهوه نمی‌نوشیدند، ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر کلی سرطان‌های سر و گردن، ۳۰ درصد کمتر در معرض سرطان حفره دهان و ۲۲ درصد کمتر در معرض خطر سرطان گلو قرار داشتند.

نوشیدن قهوه بدون کافئین نیز با ۲۵ درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان حفره دهان همراه بود.

نتایج درباره نوشیدن چای متناقض بود. نوشیدن چای با کاهش ۲۹ درصدی ابتلا به سرطان حنجره را که قسمت پایینی گلو را دچار می‌کند، همراهی داشت. همچنین نوشیدن یک فنجان یا کمتر چای در روز خطر ابتلا به سرطان سر و گردن را به طور کلی تا ۹٪ کاهش داده بود ، اما نوشیدن بیش از یک فنجان چای منجر به افزایش ۳۸ درصدی سرطان حنجره شده بود.

این پژوهشگران می‌گویند عادات نوشیدن قهوه و چای نسبتا پیچیده هستند و لازم است بررسی‌های بیشتری در این باره انجام شود و داده‌های بیشتری درباره اثر قهوه و چای بر کاهش خطر سرطان به دست آید.

منبع: Healthday

کد خبر 913977
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha