به گزارش همشهری آنلاین: وی افزود: با محوریت نقش مردم در قانون اساسی چهارچوبی تنظیم شده که مدیریت ملی و محلی مرتبط با هم تعریف میشوند و بر این اساس ۸ اصل قانون اساسی از اصل ۱۰۰ تا ۱۰۷ مرتبط با مدیریت شوراهاست که تاخیر در شکلگیری این نهاد باعث شد به هم پیوستگی دو مدیریت ملی و محلی ادامهدار نباشد.
زاکانی در ادامه با اشاره به چالشهای تاخیر در اجرایی شدن اصول ۱۰۰ تا ۱۰۷ قانون اساسی تاکید کرد: اگر آنچه در قانون اساسی پیرامون به هم پیوستگی مدیریت ملی و محلی اجرایی میشد امروز بخشی از مشکلاتی که با آن دست به گریبان هستیم را نداشتیم.
شهردار تهران افزود: به عنوان نمونه در مسئله مسکن مطابق قانون اساسی دولت متصدی تولید مسکن است و در این زمینه شهرداریها نیز با صدور مجوز نقش تسهیلگری دارند؛ به دلیل آنکه امروز میان این دو نهاد به هم پیوستگی وجود ندارد شاهد بروز چالشهایی در زمینه مسکن هستیم.
زاکانی با اشاره به ضرورت نوسازی بافتهای فرسوده در شهر اظهار کرد: کمبود مسکن و بالا بودن اجاره واحدهای مسکونی یکی از چالشهای کنونی شهروندان است. برای حل این مشکل دولتها به سمت شهرکسازی در اطراف شهرهای بزرگ میروند در صورتی که میتوان جای این کار مشوقهایی برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفت تا با استفاده از سرمایه مردم شاهد رونق گرفتن بازار مسکن باشیم.
شهردار تهران در بخش پایانی صحبتهای خود گفت: رونق گرفتن بازار مسکن در بافت فرسوده علاوه بر آنکه باعث مدیریت قیمت مسکن میشود سبب جهش تولید در کشور نیز خواهد شد؛ همچنین دولت میتواند با وضع مشوقهای کارآمد بخشی از قدرالسهم خود در این بازار را نیز بردارد.
نظر شما