رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان از دستگیری پسر ۱۳ ساله‌ای خبر داد که در فضای شبکه شاد از مردم و دانش‌آموزان اخاذی می‌کرد.

جرایم سایبری

به گزارش همشهری آنلاین، سید احمد موسوی رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: یک هکر ۱۳ ساله با دسترسی به حساب‌های کاربری شهروندان، اقدام به ارسال پیام‌های جعلی و درخواست وجه می‌کرد.

وی افزود: رسیدگی به این پرونده با شکایت یک خانواده در شهرستان خرمدره آغاز و این پسربچه در یکی از شهرستان‌ها شناسایی و دستگیر شد.

موسوی ادامه داد: متهم اعتراف کرد که با ارسال بدافزار تحت عنوان بخشنامه‌های آموزشی در برنامه شاد، کاربران را به نصب بدافزار ترغیب کرده و پس از نصب آن، به حساب‌های کاربری شاد، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی قربانیان دسترسی پیدا کرده و درخواست وجه می‌کرد.

کد خبر 917521
منبع: ایران

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پليس

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha