نایب رئیس اتحادیه املاک تهران گفت: با توجه به سنوات گذشته، به نظر می‌رسد رفت و آمد خریداران به بازار مسکن در آستانه عید ۱۴۰۴ افزایش یابد، به عبارت دیگر قیمت‌ها کاهشی و معاملات رونق گیرد.

مسکن

به گزارش همشهری آنلاین،‌ داوود بیگی‌نژاد نایب رئیس اتحادیه املاک در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: رکود تورمی در بازار اجاره‌بها، خرید و فروش مسکن حاکم است؛ البته رکود در بازارهای موازی دیگر نیز وجود دارد اما به طور کلی خریداری در بازار خرید و فروش مسکن نیست.

وی افزود: رشد نرخ اجاره‌بها با توان مالی مستأجران همسو نیست و با توجه به رشد قیمت‌ها در بازار اجاره، خرید و فروش مستأجران دیگر به خرید خانه فکر نمی‌کنند، زیرا با مبالغ آنها فاصله زیادی دارد. به طور مثال پول رهن برخی از آپارتمان‌های تهران مطابق قیمت خرید چند سال گذشته همان واحد مسکونی است.

نایب رئیس اتحادیه املاک با اشاره به قانون پیش فروش مسکن در دهه ۹۰ تاکید کرد: قانون پیش فروش مسکن در ابتدای دهه ۹۰ تصویب شد، که اگر این قانون اجرایی می‌شد عملاً گردش مالی که به واسطه این قانون اتفاق می‌افتاد، موجب تولید مسکن می‌شد اما در حال حاضر با توجه به اینکه امکان ثبت قرارداد پیش‌نویس توسط مشاوران املاک نیست، قراردادهای پنهانی بین عموم مردم افزایش یافته، که قطعاً نه به نفع مردم خواهد بود و نه نفع حاکمیت.

وی یادآور شد: از سال‌های گذشته کم‌کاری بانک در زمینه ارائه تسهیلات به قشر کرایه نشین برای خرید ملک پررنگ و واضح است؛ بر همین اساس انتظار می‌رود دولت برای انجام تعهدات مسکنی خود در راستای قانون جهش تولید مسکن، بازنگری جدی در عملکرد اعطای وام تسهیلات مسکن بانک‌ها داشته باشد، زیرا بخش گسترده‌ای از خانه‌دار شدن واجدین شرایط در گرو بانک‌ها است و از سوی دیگر منابع اصلی کشور در اختیار بانک‌ها قرار دارد.

بیگی‌نژاد در پایان گفت: به نظر می‌رسد، طبق سنوات گذشته در هفته‌های پایانی سال رفت و آمد در بازار مسکن افزایش یابد، زیرا طبق عادت خانوارها در پایان هرسال تصمیم به خرید ملک یا آپارتمان بزرگ‌تر می‌گیرند.


کد خبر 917932
منبع: مهر

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۸
    9 1
    با این قیمتا بازار حالا حالاها خوابه! شک نکنید.وقتی اکثریت مردم قدرت خرید یه آپارتمان ۶۰ متری رو ندارن چطور قراره بازار رونق پیدا کنه؟
  • علی IR ۲۰:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۸
    0 3
    متاسفانه شرایط کشور ما با کشورهای دیگر متفاوت است یعنی زمانی که قیمت مناسب است و بازار آرام مردم اقدام به خرید نمی‌کنند ولی اگر بازار تکان بخورد و مشابه زمانی که ترامپ در دوره قبل رییس جمهور شد کمتر از یکماه قیمت ۸۰ درصد روشت کرد و مردم هجوم بردند برای خرید متاسفانه تاریخ در حال تکرار است و قشر ضعیف همیشه متضرر میشود
  • مردم IR ۱۸:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
    0 0
    دیگه پول نداریم چه بخوابه چه بلند بشه ..