همشهری آنلاین – گروه سیاسی: در آخرین ساعتهای شامگاه چهارشنبه بود که دختران سید ابراهیم نبوی در اعلامیهای از مرگ خودخواسته پدر در ۶۴ سالگی، آنهم در شهر سلیورسپرینگ ایالت مریلند آمریکا خبر دادند و دوری از ایران و افسردگی ناشی از آن را دلیل این اقدام عنوان کردند. مرگ تلخ نبوی در شرایطی رقم خورد که روزگاری او را از پرکارترین طنزپردازان روزنامههای ایران بهشمار میآوردند و طنزهای سیاسیاش در روزنامههای اصلاحطلب نقل محافل بود و مخاطبان بسیاری داشت و البته جنجالها و حاشیههای قابلتوجهی نیز بهراه میانداخت.
در سالهای اخیر دیدگاههای سیاسی ابراهیم نبوی، که سال ۱۳۸۲ از کشور خارج شده و به آمریکا مهاجرت کرده بود نیز بعضا جنجالساز میشد و به مذاق ضدانقلاب و رسانههای وابسته به آنان خوش نمیآمد. او بهدنبال تحولات اخیر در منطقه و افزایش تنشها میان تهران و تلآویو، در گفتوگویی تاکید کرده بود که «مواضع اسرائیل در قبال ایران را در سرخط خبرهای اینترنشنال میتوان مشاهده کرد؛ حتی شاید بتوان گفت اسرائیل از این شبکه خط میگیرد».
او در مصاحبه دیگری از جریانهای سیاسی خارجنشین که به آمدن ترامپ دل خوش کردهاند نیز انتقاد کرده و گفته بود: «با روی کار آمدن ترامپ هم، اپوزیسیون حاجتروا نخواهد شد. ترامپ حاضر است برای رابطه با ایران، چادر و روسری سر ملانیا کند، ولی حاضر نیست هزینۀ اجاره خانۀ فاندبگیران اپوزیسیون را بدهد»؛ مواضعی که به مذاق ضدانقلاب خوش نیامد و راه بایکوت کردن او را در پیش گرفتند.
پیش از این، مواضع نبوی درباره ضرورت حضور در انتخابات ریاستجمهوری تیرماه ۱۴۰۳ نیز ضدانقلاب برآشفته بود. او در آن مقطع طی گفتوگویی، درباره ضرورت حضور مردم در انتخابات تاکید کرده بود که «باید در انتخابات شرکت کرد و هر فرد باید از این حق قانونی خودش استفاده کند».
نبوی درباره تحریمکنندگان انتخابات نیز گفته بود که «اپوزیسیونی که مدام خواستار تحریم انتخابات هستند، هیچ برنامه سیاسی برای بعد از آن ندارند؛ اینها نمیتوانند جهوریاسلامی را ساقط کنند».
نظر شما