باشگاه استقلال برای اینکه ماتزاری را برای حضور در تیم خود وسوسه کند، برای دو فصل‌ونیم حضور این مربی پیشنهادی ۳ونیم میلیون دلاری داده است

ماتزاری

به گزارش همشهری آنلاین خاطرات خوش هواداران استقلال با استراماچونی و حال خوب این تیم در دوران مربیگری مرد ایتالیایی -گرچه بی‌سرانجام بود و استرا به دلایلی مبهم از استقلال رفت- سبب شده مدیران کنونی باشگاه استقلال نیز برای انتخاب جانشین موسیمانه دست روی گزینه‌های این کشور بگذارند. به طور قطع باشگاه استقلال قادر نیست مربیان درجه یک فوتبال ایتالیا را در این برهه به خدمت بگیرد چراکه هم قیمت آنها بالاتر از تصورات آنها است و هم اینکه وقتی مربیان سطح یک فوتبال ایتالیا از باشگاه‌های اروپایی پیشنهاد داشته باشند، راضی به کار در فوتبال ایران نخواهند بود مگر اینکه اعداد و ارقام افسانه‌ای پیشنهاد شود که اکنون در توان فوتبال ایران و باشگاه استقلال نیست. به هرحال اما والتر ماتزاری که این روزها صحبت از جذب او از سوی باشگاه استقلال می‌شود، به عنوان یک سرمربی مقبول و دارای تجربیات کافی که حتی سابقه سرمربیگری در اینترمیلان را مانند استراماچونی در کارنامه دارد، مورد توجه مدیران استقلال قرار گرفته و مذاکراتی جدی و سفت و سخت میان دو طرف انجام شده است.

باشگاه استقلال برای اینکه ماتزاری را برای حضور در تیم خود وسوسه کند، برای دو فصل‌ونیم حضور این مربی پیشنهادی ۳ونیم میلیون دلاری داده است تا این مربی با جدیت و علاقه بیشتری پیشنهاد رسیده از ایران را مورد بررسی قرار دهد. قطعاً چنین رقمی برای یک گزینه همچون او که سوابق مربیگری مطلوبی در ایتالیا دارد و البته جزو مربیان سطح یک این کشور محسوب نمی‌شود اما قطعاً یک مربی درجه دوی ایتالیایی خواهد بود، وسوسه‌برانگیز است و می‌توان روی توافقات آتی میان دوطرف حساب کرد.
به هرحال سطح فوتبال ایتالیا در نقطه‌ای است که حتی مربیان سطح سه و چهار این کشور نیز به راحتی می‌توانند نیاز فوتبال ایران را برآورده کنند و ماتزاری قطعاً جزو مربیان مقبول در این کشور محسوب می‌شود که سرمربیگری تیم‌های زیادی را در این کشور به عهده داشته و آخرین باشگاه او در فوتبال ایتالیا باشگاه ناپولی است که وی سکان هدایت این باشگاه را به عهده داشت.
به هرحال اینکه باشگاه استقلال بتواند با همین ماتزاری نیز به نتیجه نهایی رسیده و با این سرمربی توافقات را تکمیل کند، به روزهای آتی بستگی دارد اما چیزی که مهم است اینکه در برهه کنونی سهراب بختیاری‌زاده به عنوان یک گزینه دم‌دست و قابل اعتماد سرمربیگری را در استقلال ادامه خواهد داد تا سرمربی جدید انتخاب شود. اینکه مدیران استقلال بنا دارند براساس خواست و منطق با یک سرمربی بزرگ خارجی به توافق برسند و زمینه‌ساز حضورش در این باشگاه شوند، نکته بسیار پراهمیتی است که باید به آن توجه ویژه داشت و این سیاست را قدمی رو به جلو و احترام به خواست هواداران این باشگاه تلقی کرد.

کد خبر 922187
منبع: ایران

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 11
  • غلامحسین محمد نژاد IR ۰۷:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    4 6
    این پول ها از کجا می اد ؟ گیرم تراکتور مالک شخصی داره که داستانش بماند ؛ سپاهان فولاد داره هزینه می کند که اونم چند و چونش بماند این که مال هولدینگ خلیج فارس است که نصف پروژه هایش گیر تامین مالی است پول نداره حقوق کارگران برخی پروژه ها را پرداخت کنه این پول ها را از کجا می ارن هزینه می کنند ؟
  • پیام IR ۰۸:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    6 7
    بخدا این پول را درصنعت دام و طیور هزینه کنید هم به سود دولت هست و هم به سود ملت
    • حمید IR ۰۹:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
      7 6
      باز نوبت استقلال شد همتون حسابگر شدید،متن رو کامل بخون برای دو و نیم فصل بازیکن ایرانی پا به سن گذاشته برای یک فصل بالای صد میلیارد میگیره حالا زیر میزی و پاداش و ...بماند
    • IR ۱۰:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
      6 2
      از همون بخشی که پول کارتال میاد
  • عباس IR ۰۸:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    3 3
    سنگ بزرگ علامت نردن است
  • آسمان IR ۰۹:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    5 3
    من نمی دونم چرا وقتی بقیه تیما ریخت پاش می کنن اینقدر دلسوز پیدا نمی شه فقط کافیه باشگاه بزرگ استقلال بخواد یه هزینه ای کنه تا همه به صف شدند و براش نمودار رسم کردن
  • رضا IR ۱۰:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    0 1
    بعد تماشاگراشون بیان فحاشی کنن
  • رضا IR ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    4 2
    تا آقا مهدی تاج و دوستان او در فدراسیون هستند نمی گذارند آب خوش از گلوی تیم استقلال پایین برود چون این تیم بر خلاف تمایلات ایشان از محبوبیت زیادی بین مردم ایران برخوردار است!!
  • استقلال بزرگ IR ۱۱:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    0 1
    خواهشا هم واسه پرسپولیس خرج کنین و هم واسه استقلال،،به شرطی که با برنامه تو اسیا نتیجه ای مطلوب بگیرن،بازیکن صادر کنند،،تا هزینه ای مربی از فروش بازیکن تامیین بشه،،نه اینکه پول بیت المال اتیش بزنن
  • غلام US ۱۲:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    0 1
    کار اینها هم شده مانند سنگ فرش کردن پیاده روها که حداقل هر دو سال به علت زیر سازی غلط مجبورند تعویض کنند.بابا چرا چند مربی درجه یک برای تیمهایتان نمی آورید که مجبور نباشید هر شش ما تعویضشان کنید و هزاران میلیارد پول را به باد دهید ماشاءا.. فوتبالتان پر از ستاره است نمونه اش چون دیگر در آسمان ستاره نیست همه آمدند زمین‌های فوتبال ایران بازیکن شدند.تماشاگر با فرهنگ هم که دارید.می ماند مربیان ممتاز بیارید ببینیم چه خواهید کرد والا از پس پول مفت دادید ما به عنوان کسی که اخبار را دنبال می کنیم دق مرگ شدیم
  • یا امام حسین ع مدد IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    2 1
    برای پرسپولیس اشکالی نداره ولی برای استقلال حرامه
  • تیمور قهرمانی IR ۱۲:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    1 1
    پیروزی هرچه خرج کنه عیبی نداره.ولی نوبت استقلال که میرسه همه بفکر بیت المال وهزینه زیاد می افتن.تمام رسانه های حکومتی طرفدار تیم خاص هستند ودشمن استقلال.همشهری هم ارگان تیم پیروزیه.
  • ابراهیم IR ۱۳:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    0 0
    باز پرسپولیس و استقلال شروع کردن سپاهان و مسها کم بودن این دوتا هم اضافه شدن حداقل بفکر باشید سر وقت پولشون را بدین اینها آدمهای حسابگری هستن که بد نیست ۱۵ روز پول ندی تذکر و فسخ حواس جمع قرارداد ببندین
  • ارش IR ۱۳:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    0 1
    چراپول‌مردم‌را‌هدر‌میدهید‌استقلال‌وبال‌گردن‌کشور‌شده‌است‌
  • مهدی IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    1 0
    استقلال و پرسپولیس و برخی تیم‌های دیگر اگر درست هزینه کنند ایرادی ندارد اما مشکل اینجاست که این تیم‌ها فقط پدلها را هدر می‌دهند.
  • آبیدل IR ۰۰:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
    0 0
    این چه توهین محرزیه به نوابغ این دوتا باشگاه میشه ولاه آقا سهراب و کریم خان از خیلی مربیان درپیت بهتر هستن چرا تو این وضعیت بغرنج اقتصادی بدون اندیشه کارشناسانه موسیمانه و امثالهم جذب و دفع میشن یا گاریدو و با کارنامه افتضاح تا قرون آخر دلارشون رو نقد میکنن و به ریشمون میخندن یا این پول هنگفت رو به یه مربی با اصالت بدین یا به مربیان جوون و باغیرت خودمون اعتماد کنیم و جالبه هربار به مربی ایرانی بها دادیم نتیجه گرفتن مثل فرهاد خان یا آقای گلمحمدی و همین عزیزان حاضر...خودمون مینویسیم درجه دو و بی رزومه شکیل داشتن بعد دنبالشون التماس ....