وزیر امور اقتصادی و دارایی، تمرکز دولت آمریکا بر تعرفه‌های تجاری را نشان دیگری از شکست سیاست تحریم کشورها و بیهوده بودن تکرار فشار حداکثری علیه ایران دانست.

همتی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، عبدالناصر همتی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی درباره شکست سیاست تحریم کشورها و بیهوده بودن تکرار فشار حداکثری بر ایران نوشت: سهم دلار در مجموع ذخایر جهانی از ۶۵ درصد در سال ۲۰۱۶ به ۵۸ درصد رسیده است. ترامپ هم قبل از انتخاب شدن، دلیل ضعف دلار را سیاست اشتباه آمریکا در تحریم کشورها اعلام کرد.

وی افزود: تمرکز دولت آمریکا بر تعرفه‌های تجاری، نشان دیگری است از شکست سیاست تحریم کشورها و بیهوده بودن تکرار فشار حداکثری علیه ایران.

همتی ادامه داد: با تهدید کانادا مبنی بر نفروختن نفت به آمریکا به دلیل تعرفه ۲۵ درصدی که از دیروز روی کالاهای کانادایی اعمال می‌شود، لغو تحریم‌های نفتی ایران اکنون بیش از هر زمان دیگری اهمیت اقتصادی دارد.

همتی: سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران شکست خورده است | ترامپ دلیل ضعف دلار را اعلام کرد

کد خبر 922519

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۲۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
    0 0
    توروجدت حرف نزن سنگین تری جناب اقتصاددان
  • عباس قصاب IR ۱۷:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
    0 0
    کاملا دددسته....