صندوق سرمایه‌گذاری عربستان با پیشنهادی ۲۰۰ میلیون یورویی به وینیسیوس، ستاره رئال مادرید، این باشگاه را برای تمدید قرارداد با او به چالش کشیده است. باید دید آیا رئال می‌تواند ستاره برزیلی خود را حفظ کند یا خیر.

وینیسیوس

به گزارش همشهری آنلاین، صندوق سرمایه‌گذاری سعودی با پیشنهادی نجومی موفق شد «اولین ضربه را به باشگاه رئال در زمینه جذب وینیسیوس بزند».

«نه بزرگ وینیسیوس به پیشنهاد اول رئال»، این گزارش امروز (شنبه) نشریه اتلتیک انگلیس به شوک ستاره اول مادریدی‌ها برای تمدید نکردن قراردادش است.

صندوق سرمایه‌گذاری سعودی با پیشنهاد دستمزد ۲۰۰ میلیون یورویی به سراغ وینیسیوس رفته که ۲۵ برابر حقوقش در رئال است.

تحرکات باشگاه الهلال و الاهلی عربستان برای جذب مرد سال فیفا از تابستان گذشته به صورت جدی آغاز شده است.

جنگ عربستان و رئال بر سر وینیسیوس

رئالی‌ها بعد از شنیدن این اخبار دست به کار شدند تا قرارداد ستاره اول خود را تمدید کنند.

نشریه معتبر انگلیسی می‌نویسد که جلسه اول رئال با پیشنهاد افزایش دستمزد وینیسیوس به بن بست خورد چون ستاره برزیلی و خانواده‌اش مخالفت خود را با پیشنهاد رئال اعلام کردند.

کد خبر 924071
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال جهان

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha