0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

وزیر خارجه در راهپیمایی ۲۲ بهمن در همدان گفت: انقلاب مردم ایران برای این بود که هیچ خارجی برای ما تعیین تکلیف نکند. هیچ خارجی به مردم، مقامات و رهبران ایران جرأت امر و نهی نداشته باشد.

به گزارش همشهری آنلاین،‌ عباس عراقچی در مراسم سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن همدان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب به ویژه شهدای همدان و با گرامیداشت یاد و خاطره پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: از حضور مردم در این راهپیمایی و در مای ۱۸ درجه زیر صفر واقعا ستودنی و شایسته قدردانی است.

وی با بیان اینکه مردم هیچ‌گاه انقلاب را رها نخواهند کرد و پای کار جمهوری اسلامی ایستاده اند و خواهند ایستاد، افزود: مردم ایران در ۴۶ سال پیش علیه نظام فاسد به پیروزی رسیدند.

عراقچی با بیان اینکه مردم در هیچ شرایطی ایران را تنها نمی‌گذارند، تصریح کرد: اتکا ما مردم است چرا که استقلال کشور را تامین میکنند و تلاش داریم تمام قدر خدمت مردم باشیم.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه مردم ایران قدرت ایستادگی در برابر تمام ابرقدرت ها را دارند، ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی اولین و مهمترین اصل سیاست خارجی ما "نه شرقی و نه غربی" بوده است که هیچ سفیر خارجی جرأت نکند بداخلاقی کند و به مقامات کشور امر و نهی کند.

وی‌ با بیان اینکه "نه شرقی و نه غربی" به معنای عدم اتکا و وابستگی به کشورهای بزرگ است و این اصلی مسلم سیاست خارجی ماست، گفت: آمریکا در برجام بدعهدی کرد و اعتماد به مذاکره نداریم.

کد خبر 924400

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • انا عمار IR ۱۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    0 0
    اگر رهبر معظم امام خامنه‌ای جلوی زمینه سازان کودتا و خلع سلاح کامل را نگرفته بود آقایان بنام مذاکره سند معامله کشور را واگذار کرده بودند . خدا را شکر امام خامنه‌ای زنده است و جلوی حماقت خودفروختگان و نفوذیها را می‌گیرد . ملت ایران ارزش رهبری را باید بدانند . اگر رهبر نبود الان ایران مانند سوریه و غزه لبنان تقسیم میشد . جانم فدای امام خامنه‌ای