مجموع نظرات: ۱
پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۴
۰ نفر

محمد امرا، معروف به «مگس» که تحت تعقیب‌ترین تبهکار فرانسه به شمار می‌رفت در کمین پلیس در نزدیکی یک مرکز خرید دستگیر شد. در جریان عملیات دستگیری این فرد، ۲ افسر پلیس جانشان را از دست دادند.

,,قاتل

همشهری آنلاین _ حوادث: به نقل از خبرگزاری فرانسه، ۹ ماه پیش، یک تبهکار مخوف که از سوی دولت «دشمن شماره یک فرانسه» توصیف شده بود، موفق به فرار از زندان شد.

این مرد ۳۰ ساله که محمد امرا نام داشت و به «مگس» معروف بود، به اتهام جنایات سازمان‌یافته، قاچاق مواد مخدر و خشنونت گروهی در زندانی در شهر جنوبی مارسی محبوس بود اما زمانی که قرار بود او را با یک ون نظامی، به زندانی در منطقه نرماندی در شمال فرانسه ببرند، افرادش در منطقه‌ای خلوت به ون حمله مسلحانه کرده و او را فراری دادند.

از آن زمان پلیس فرانسه تحقیقات گسترده‌ای را برای دستگیری او آغاز کرد. تا اینکه بررسی‌ها نشان داد، او به رومانی گریخته است. ماموران پلیس فرانسه و رومانی عملیات مشترک برای شناسایی و دستگیری این فرد را آغاز کردند و در هفته گذشته، بیش از ۲۰ نفر از همدستان وی را در سایر کشورها از جمله مراکش و اسپانیا بازداشت کردند تا اینکه به سرنخ‌هایی از وی دست یافتند.

تحقیقات نشان می‌داد که جنایتکار مخوف ظاهر خود را تغییر داده و موهای خود را نارنجی رنگ کرده بود. او همچنین می‌خواست با جراحی پلاستیک چهره خود را تغییر دهد و به کلمبیا فرار کند اما در نهایت محل تردد او در یک مرکز خرید در رومانی شناسایی شد و ماموران به کمین وی نشستند.

اما هنگام دستگیری این فرد در روز شنبه، درگیری مسلحانه رخ داد و هر چند در این درگیری ۲افسر پلیس کشته شدند اما در نهایت جنایتکار مخوف دستگیر شد.

رسانه‌های فرانسه اعلام کردند که این فرد را پس از دستگیری به یک پایگاه هوایی خارج از پاریس منتقل کرده و روز سه شنبه با کاروانی از اتومبیل‌های بدون نشان، به زندان انتقال دادند. این مرد به زودی محاکه خواهد شد.

کد خبر 928520
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha