چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۲
۰ نفر
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی در اعلامیه ای خبر از انسداد نهرهای منشعب از باراندوز به جهت کمک به احیای دریاچه ارومیه خبر داده است

به گزارش همشهری آنلاین صفحه شخصی خبرنگار منتشر کننده این فیلم نوشته است: بعد از گزارشی که در مورد باز بودن کانال های آب و نهرهای منشعب از رودخانه باراندوز منتشر کردیم شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی در اعلامیه ای خبر از انسداد نهرهای منشعب از باراندوز به جهت کمک به احیای دریاچه ارومیه خبر داده بود و امروز با پایش شخصی بنده بعضی از کانال ها بسته شده ولی بعضی از نهرها و کانال های منشعب همچنان باز هستند. کمبود نظارتهای جدی و مداوم بر دریچه های نهرهای منشعب از تمامی رودخانه های منتهی به دریاچه ارومیه بوضوح قابل مشاهده است.

در وسط زمستان کشاورزی آبی برای آبیاری باغ ها و مزارع نیازی ندارد و این نهرها باید از اوایل آبانماه بسته میشد که تا این تاریخ هنوز بعضی از نهرها کماکان باز است و حق آبه دریاچه ارومیه را از بستر رودخانه جدا و به زمین های کشاورزی منحرف میکند.

این گزارش با توجه به طولانی بودن تایم ویدئو در دو بخش تهییه شده است و بخش دوم آن در پست قبلی منتشر شده است.

کد خبر 928565

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha