خداداد عزیزی گفت: یک روزی دلیل اصلی را می‌گویم که چرا یک عده دوست ندارند تراکتور قهرمان شود.

خداداد عزیزی

به گزارش همشهری آنلاین خداداد عزیزی پس از تساوی بدون گل دیدار رفت تراکتور ایران و التعاون عربستان در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان سطح دو آسیا، اظهار داشت: بچه‌های ما به ویژه در نیمه اول فوتبال بسیار روان و خوبی انجام دادند اما از موقعیت‌های خود استفاده نکرده و با زدن آنها به دست دروازه‌بان حریف، او را گرم کردیم‌. بچه‌ها تلاش کردند گل بزنند اما خیلی دقت نکردیم و توپ‌هایمان زاویه نداشت‌.
وی افزود: یک عده می‌گویند خداداد حرف می‌زند و انتقاد می‌کند. برای من سوال است در AFC چه حرفی برای گفتن داریم؟ جالب است داور بازی امشب به سادگی به بازیکنان ما کارت زرد می‌داد اما به بازیکنان التعاون با هر نوع خطایی، کارت نمی‌دهد. الان می‌فهمم چرا روز گذشته سرپرست حریف از ناظر بازی و ناظر داوری پرسید بازیکنانی که اخطار بگیرند و ۳ کارته شوند، بازی برگشت محروم هستند یا نیستند؟!
مدیر تیم تراکتور تصریح کرد: این حرف زور عربستانی‌ها را در AFC می‌رساند. یک کارت زرد به بازیکنان التعاون ندارد. مگر داریم در زمین خودمان بازی کنیم و مدام با تیم میهمان مدارا کنند؟ متاسفانه نمی‌دانم باید از کجا بگوییم‌. در داوری، فیفا و AFC زور نداریم. فکر می‌کنم به داور گفته بودند به بازیکنان التعاون اخطار نده تا ۳ اخطاره نشوند. پس ما چه چیزی در کنفدراسیون داریم؟
عزیزی درباره اینکه مهدی تاج نایب رییس AFC است، گفت: فقط می‌توانم با چهره عکس‌العمل نشان بدهم. VAR را رها کنید. هیچ صحنه‌ای به VAR نرفت. من می‌گویم در صحنه‌های ساده به بازیکنان ما مثل مهدی هاشم نژاد و شجاع خلیل‌زاده اخطار داد اما نفرات حریف این همه خطا کردند، بازیکنان ما را گرفتند و کشیدند اما یک کارت زرد نگرفتند. چگونه چنین چیزی ممکن است؟ در جلسه قبل بازی سرپرست حریف از ناظران پرسید آیا نفرات تیم ما در صورت ۳ اخطاره شدن آیا دیدارهای مرحله بعدی را از دست می‌دهند یا اخطارهایشان پاک می‌شود. خیلی راحت هم داور از کنار خطاهای تیم التعاون می‌گذشت‌.
وی عنوان کرد: شاید اگر یک کارت می‌داد بازی خیلی فرق می‌کرد. برای من سوال است چرا نیمه اول فقط یک دقیقه وقت اضافی گرفت.
سرپرست تیم تراکتور درباره اینکه به نظر می‌رسید کمک داور دوم نیز برای متوقف کردن بازی دنبال بهانه بود، توضیح داد: هم به ناظر بازی و هم به داور چهارم تایلندی گفتم با یک پرتاب بطری که بازیکنان را بیرون نمی‌کشند. جالب است داور وسط می‌گفت من باید از امنیت بپرسم زیرا انها به ما گفته‌اند اما هیچکس با او چیزی نگفت. این‌ها دوست داشتند بازی بخوابد. مثل اتفاقی که مقابل سپاهان رخ داد. نمی‌دانم چرا چنین اتفاقاتی فقط برای ما می‌افتد؟
عزیزی اضافه کرد: برای یک بطری کجای دنیا بازی را می‌خوابانند. خود داور چهارم می‌گوید به بازیکنانتان بگویید تماشاگران را آرام کنند اما وقتی شجاع خلیل‌زاده، مهدی ترابی و دانیال اسماعیلی‌فر آنها را آرام کردند، داور بازی را شروع نمی‌کرد. می‌گوید باید امنیت به من دستور ادامه بازی را بدهد؟ مگر چنین چیزی داریم؟ این همه بطری در بازی‌ها پرتاب می‌شود اما ندیده‌ان داوران پنج دقیقه بازی را بخوابانند. متاسفانه تمام بدبختی‌ها برعلیه ماست.
وی تصریح کرد: یک روزی دلیل اصلی را می‌گویم که چرا یک عده دوست ندارند تراکتور قهرمان شود. هیچ ترس و واهمه‌ای از حرف زدن ندارم زیرا با کسی بده بستان ندارم. نه کسی مرا سفارش می‌کند و نه آدمی هستم که کسی را سفارش کنم. با هیچکس هم خورده، برده ندارم‌. نه به کسی قرض داده و نه از کسی قرض گرفته‌ام‌. هر کس یک گندم به من داده بیاید تا یک شهر به او گندم بدهم. به همین دلیل حرفم را بدون تعارف در آخر می‌زنم‌ و می‌گویم دلیل افرادی که برخی دوست ندارند در ایران قهرمان شویم چیست. بیرون از ایران هم یک عده زور می‌زنند.
سرپرست تراکتور درباره دلیل گل نزدن مهاجمان این تیم در ۲ بازی اخیر، گفت: هیچ مهاجمی دوست ندارد توپش گل نشود اما باید بیشتر تمرین کنیم. تجربه هم می‌خواهد. امیرحسین حسین‌زاده یکی از بهترین فوتبالیست‌هایی ‌که من دیده‌ام‌. او در حال باتجربه شدن است. مهدی هاشم نژاد نیز به این شکل. امشب هم توپ‌هایشان را در چارچوب زدند اما گل نشد. در بازی‌های دیگر توپ‌هایشان گل شد. امیرحسین این همه برای ما گل زده و هاشم نژاد نیز خیلی خوب کار کرده است.

کد خبر 930118
منبع: خبرآنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 21
  • IR ۲۳:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۴
    32 39
    بهانه. تیم لابد شخصیت قهرمانی ندارد
    • حمید IR ۱۲:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
      5 4
      اره کل شخصیت قهرمانی شما بابا مصعود بود
    • پرسپولیس IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
      4 4
      تراکتور کل عمرش‌یه قهرمانی‌حذفی داره.
    • محمد IR ۱۴:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
      8 4
      شخصیت قهرمانی 😂 شما اصلا میدونید شخصیت چیه؟ حتما هوادار پیروزی هستی!😂 تو ورزشگاه شخصیت شما رو دیدیم شخصیت تیم پیروزی رو هم دیدم. یه مشت بی بته
    • اس اس IR ۱۷:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
      6 0
      تمام حرفای عزیزی بابت داور کاملا درسته به غیر از آخرش که نمیزارن ما قهرمان شیم یا در آسیا مقام بیارم ،جناب عزیزی اگه از کسی خرده نداری و لاف نمیزنی جرات داری الان بگو،یعنی چه بعدمیگم...هنوزم یک سوم لیگ مونده،تیمت گل نمیزنه همین.
  • بهنام IR ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
    9 1
    داور پرسپولیسی بود .‌شما هر چی می‌خورید از پرسپولیس می‌خورید. ناظر بازی هم روز قبل از مسابقه مصاحبه کرد گفت پرسپولیس عشق من و همه مردم سرزمینم هست. برا همین نزاشتن ترکتل ببره.کابوس پرسپولیس دست از سرتون برنمیداره.
  • پرسپولیس IR ۱۳:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
    11 3
    خداداد حاشیه .‌یه موقع رو نقطه ضعف تیمتون که شخصیت قهرمانی نداره کار نکنید فقط بندازید گردن این و اون. نه پول‌های زنوزی نه بازیکن های مازاد تیم‌های دیگه که شما بهشون میگین ستاره نمیتونن قهرمانی بیارن.فرهنگ رو از تیم‌های قهرمان سال‌ های گذشته یادبگیرید شاید فرجی بشه.
  • سسس IR ۱۴:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
    10 4
    ازمصاحبه های اینچنینی عزیزی هیچ بعیدنیست چراکه مدتی هست که وجاهت خودش رادربین مردم ازدست داده وبامصاحبه های اینچنینی میخاددیده بودولی مردم دیگرایشان راقبول ندارن
  • عباس IR ۱۵:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
    12 2
    از حالا دنبال متهم نگردید ، در میدان خودتان را نشان دهید ، دیروز نود دقیقه توپ در دور و بر دروازه التعاون بود چه کسی نگذاشت گل بزنید . به هواداران قول قهرمانی دادید الآن توش موندید ، شما گل نخورید ، پنالتی و اخراجی ندهید و گل بزنید به ببینیم چه کسی گل های شما را مردود اعلام میکند و چه کسی به شما پنالتی میگیرد و یا شما را اخراج می‌کند. با هیاهو خود و هواداران را فریب ندهید
  • پیمان IR ۱۵:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
    2 1
    بدبین نباش اینجور نیست،البته ذاتا بدبینی،،اما دوست داشتنی
  • IR ۱۶:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
    2 1
    شخصیت اینها رو فقط برید تو فیلم سیصد ببینید
  • مهدی IR ۱۶:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
    2 1
    حرف های خداداد را برای بازی های داخلی تراکتور قبوله ولی برای بازی های بین المللی نه!!! تراکتور از تیم بحرین در تبریز سه گل خورد نزدیک بود ببازد، اینجا هم با همه فرصت ها گل نزد، التعاون رو میشه در عربستان شکست داد به شرطی که بیرانوند هم گلر دیشب التعاون گل نخورد