ارتش پاکستان با اعلام پایان عملیات پاکسازی پس از حمله عناصر تروریستی به منطقه نظامی در شهر «بنو» گفت: هر ۱۶ مهاجم در اقدام مقابله جویانه نیروهای امنیتی کشته شدند و درپی انفجارهای انتحاری ۱۸ نفر از جمله پنج نظامی نیز جان‌ باختند.

حمله تروریستی «بنو» پاکستان

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، روابط عمومی ارتش پاکستان لحظاتی پیش در بیانیه‌ای اعلام کرد که گزارش های اطلاعاتی این کشور به صراحت دخالت فیزیکی اتباع افغان در حادثه فجیع روز گذشته را تایید کرده و شواهد نیز حاکی از این واقعیت است که این حمله توسط سرکردگان تحریک طالبان پاکستان که در افغانستان بسر می برند، سازماندهی و هدایت شده است.

پاکستان از حکومت سرپرست افغانستان مطالبه کرد که به مسئولیت های خود عمل کند و اجازه ندهد تا از خاک خود برای فعالیت های تروریستی علیه پاکستان استفاده شود.

ارتس پاکستان خطاب به افغانستان هشدار داد: اسلام‌آباد این حق را برای خود محفوظ می دارد که اقدامات لازم را در پاسخ به این تهدیدات ناشی از آن سوی مرز انجام دهد.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 


براساس این گزارش، حمله گروهی از مهاجمان که در تلاش برای ورود به پادگان نظامی در شهر بنو واقع در ایالت خیبرپختونخوا بودند، با واکنش سریع نیروهای امنیتی پاکستان خنثی شد.

با این حال مهاجمان دست به ۲ انفجار انتحاری در محل حادثه زدند که طی آن پنج نظامی و ۱۳ غیرنظامی جان خود را از دست دادند. در عملیات پاکسازی محل نیز تمام ۱۶ مهاجم به هلاکت رسیدند.

منابع پاکستانی اعلام کردند که گروهی موسوم به جیش الفرسان زیرمجموعه شاخه حافظ‌ گل بهار وابسته به گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان مسئولیت حملات انتحاری در شهر بنو را برعهده گرفته است.

کد خبر 930268
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha