پس از آنکه در استان‌های بوشهر و گلستان و مرکزی تصاویر شهید رئیسی از سالن‌های مختلف جمع‌آوری شده بود حال نوبت به منطقه ویژه اقتصادی خوزستان رسیده است تا تصویر شهید را حذف کند.

حذف تصویر شهید رئیسی

به گزارش همشهری آنلاین، در روزهای اخیر، حذف ناگهانی تصویر شهید رئیسی از تابلوی ورودی منطقه ویژه اقتصادی با واکنش‌ مردم همراه شده است و برخی این اقدام را بی‌احترامی به شهیدان می‌دانند.
حدود دو ماه پیش، مدیریت منطقه ویژه اقتصادی تغییر کرد و محمدرضا مطیری سکان این مجموعه را به دست گرفت.
برخی علت تغییر تابلوی ورودی منطقه را فرسودگی بر اثر شرایط آب‌وهوای منطقه اعلام کرده‌اند؛ بااین‌حال، علی، کارشناس حوزه فرهنگی می‌گوید: تغییر نمادهای شهری بدون درنظرگرفتن حساسیت‌های اجتماعی، می‌تواند تبعات منفی داشته باشد؛ اگر هدف زیباسازی بوده، چرا جایگزینی با تصویر جدیدی از همان شهید انجام نشد؟

پس از استان‌های بوشهر و گلستان، نوبت حذف تصاویر شهید رئیسی به این استان رسید | تصاویر


پیش از این، اتفاقات مشابهی در استان‌های بوشهر و گلستان و مرکزی رخ‌داده بود. در بوشهر، حذف تصاویر شهید قاسم سلیمانی و شهید ابراهیم رئیسی از دکور محل سخنرانی رئیس‌جمهور پزشکیان با واکنش گسترده کاربران در فضای مجازی مواجه شد. رئیس‌جمهور در واکنش به این اتفاق گفته بود: بی‌خود کرده‌اند، غلط کرده‌اند؛ برخورد خواهم کرد.

پس از استان‌های بوشهر و گلستان، نوبت حذف تصاویر شهید رئیسی به این استان رسید | تصاویر


در اراک نیز، حذف تصویر شهید رئیسی از سالن اداره کل آموزش‌وپرورش اراک با واکنش مدیرکل و برخورد با کارمندانی که دست به این کار زده بودند همراه شد.

پس از استان‌های بوشهر و گلستان، نوبت حذف تصاویر شهید رئیسی به این استان رسید | تصاویر


کد خبر 930833
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۱۷:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
    5 2
    رییسی دردلهاست حذف نمیشود
  • حسین IR ۱۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
    1 1
    مقام شهید بایک تابلوبزرگ یاکوچک نمیشوداینهاتخیلات دنیوی است. حساس نباشیم
  • محمد IR ۱۰:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    2 2
    از اول هم مشخص بود که یک عده دشمن قسم خورده رئیسی و شهید رئیسی هستند
  • طاهره IR ۱۲:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    3 2
    شاید برای اینکه کم کاری خودشان به چشم مردم نیاید بالاخره اون کسی که همش میدوید برای مردم حالت قیاس ایجاد میکنه
  • پیک IR ۱۳:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    0 2
    قهرمان کشی در خون ماست
  • IR ۱۳:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    2 1
    برخورد جدی باید بشه. من این دو شهید را بسیار دوست دارم
  • IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
    0 0
    عبرت بگیریم که موقع اانتخابات حرف رهبری را خوب گوش دهیم