مجموع نظرات: ۱
یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
۰ نفر

سخنگوی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان از کشف غار ۲ طبقه در حیاط خانه‌ای در شهر برزک خبر داد و گفت: فعلاً این غار شرایط پذیرش گردشگران را ندارد.

غار

به گزارش همشهری آنلاین،‌ مرتضی احمدی نجات با اشاره به کشف غاز در یکی از حیاط‌های شهر برزک اظهار کرد: این غاز چند ماه گذشته و به دنبال ترکیدگی لوله آب در حیاط این خانه کشف شده است.

وی با بیان اینکه پژوهشگران دانشگاه تهران و همچنین حوزه زمین‌شناسی بررسی‌های لازم را در خصوص قدمت این غار انجام داده‌اند، ابراز کرد: این غار دارای دو طبقه است و دالان‌هایی حدود ۵۰ متر دارد.

سخنگوی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشان با بیان اینکه در بخشی از مسیر این غار نقاط صعب‌العبوری وجود دارد، افزود: در حال حاضر این غار شرایط پذیرش گردشگران را ندارد و برای ساماندهی آن نیازمند فعالیت‌های عمرانی گسترده هستیم.

کد خبر 932687

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار خبری

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha