جمعه ۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۵
۰ نفر

اگر کریم باقری مغلوب اصرارها می‌شد، کارتال و کادرش هم الان در ایران نبودند.

كريم باقري

به گزارش همشهری‌آنلاین، کریم باقری بی‌گمان یکی از محبوب‌ترین چهره‌های فوتبال ایران به شمار می‌رود؛ مرد متواضع و بی‌حاشیه‌ای که خیلی از هواداران پرسپولیس، حضورش روی نیمکت این تیم را غنیمت و سرمایه‌ای بزرگ به شمار می‌آورند.

باقری در سالی که گذشت، به طور خاص از یک جهت مورد توجه و ستایش قرار گرفت؛ این که با وجود قرار گرفتن در موقعیت سرمربیگری پرسپولیس، سرسختانه از پذیرفتن قطعی این مسوولیت خودداری کرد. در حالی که خیلی‌ها خواب حضور در چنین مناصبی را می‌بینند و برای رسیدن به آن به هر ترفند درست و غلطی متوسل می‌شوند، باقری پس از برکناری خوان کارلوس گاریدو در چند بازی روی نیمکت پرسپولیس نشست و اتفاقا بد هم نتیجه نگرفت، اما با وجود اصرارهای همگانی برای قبول قطعی سرمربیگری، آنقدر باشگاه را تحت فشار قرار داد که در نهایت اسماعیل کارتال به عنوان سرمربی جدید استخدام شد.

به نظر می‌رسد این از خود گذشتگی و فداکاری کریم، تاثیر مطلوبی هم روی آینده تیم داشته؛ چه این که پرسپولیس در روزهای پایانی سال با سرمربی ترکیه‌ای جدیدش به فرم خوبی رسید و امیدواری‌های زیادی برای سال آینده ایجاد کرد. اگر کریم مغلوب اصرارها می‌شد و سرمربی می‌ماند، طبیعتا کارتال و کادرش هم الان در ایران نبودند.

کد خبر 933289
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • دی جی IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
    2 0
    کریم باقری نه محبوب سرخها بلکه محبوب تمام حریفان هم هست تمامی هواداران فوتبال چه ابی چه قرمز یا زرد یا بقیه هواداران جنرال باقری رو بخاطر شخصیت و وقاری که دارد و زحماتی که در تیم ملی کشیده دوستش دارن باید قدر اینجور استوره ها را قبل از دیر شدن دانست