یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
۰ نفر

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد آماده مذاکره درباره مرحله پایانی جنگ غزه است.

نتانیاهو

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه لفاظی‌هایش گفت: ما آماده گفت‌وگو درباره مرحله نهایی جنگ هستیم که به موجب آن حماس خلع سلاح شده و رهبران آن از غزه خارج شوند.


بنا بر اعلام الجزیره، نتانیاهو اظهار داشت: ما خواهان تضمین کنترل امنیتی اسرائیل بر نوار غزه و اجرای طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای کوچاندن هستیم.

همچنین شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از نتانیاهو گزارش داد، کابینه امنیتی تصمیم گرفته است فشار را بر حماس افزایش دهد. نتانیاهو مدعی است که فشار و نه شعارها و ادعاهای پوچ است که اسرا را باز می‌گرداند.

همزمان، روزنامه عبری یسرائیل هیوم به نقل از مقام صهیونیست نوشت، رژیم اشغالگر خواهان ارائه تضمین‌هایی درباره سلامتی زندانیان در جریان آتش‌بس و مذاکرات شده است.

این مسئول ادامه داد: میانجیگران باید از عدم آسیب دیدن اسرای نزد حماس مطمئن شوند.

این منبع همچنین از ایجاد تحول مهمی در مذاکرات اسرا خبر داد.

کد خبر 934310
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha