در زمان حاضر با وجود ۲۳ میلیارد و ۹۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۴۶ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۵۴ درصد این ظرفیت خالی است؛ این میزان ذخیره آبی، نسبت به روز مشابه سال قبل، ۲ میلیارد و ۶۲۰ میلیون مترمکعب کمتر است.

سد قشلاق سنندج

به گزارش همشهری آنلاین، در ۱۸۵ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۳ تا پنجم فروردین‌ماه ۱۴۰۴) در مجموع ۱۱ میلیارد و ۷۶۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۱۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۳۱درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۱۲ میلیارد و ۳۱۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۱۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، کاهشی ۳درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۲۳ میلیارد و ۹۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۴۶ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۵۴ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز پنجم فروردین‌ماه ۱۴۰۳ بالغ بر ۲۶ میلیارد و ۶۱۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم ذخایر آبی سدها در روز مشابه سال جاری، نشان‌دهنده افت ۱۰ درصدی است.

کد خبر 934418
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار انرژی

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • شهروند البرز IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۱
    0 0
    جیره بندی آب تهران#
  • IR ۱۴:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۱
    1 0
    نظر به اینکه حدود90% آب مصرفی در بخش کشاورزی انجام می گیرد تعیین الگوی کشت متناسب با اقلیم اولویت باشد. کاشت چمن در شهرهای خشک و نیمه خشک ممنوع شود.آب معابر شهری و جاده ای به چاه های جذبی هدایت شود.آب منازل به صورت آزاد اخذ شود در صورت رعایت الگوی مصرف رایگان محاسبه گردد.فضای سبز شهری که شامل درختان می شود از بازیافت فاضلاب آبیاری شود.
  • IR ۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۱
    0 0
    اگه 30 میلیارد دلاری که صرف سوریه کردیم رو صرف منابع آب پایدارمون می کردیم الام تمام کویرهای ایران جنگل بود