یک نماینده پارلمانی جنبش حزب‌الله لبنان به دنبال حمله موشکی اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت هشدار داد که صبر استراتژیک مقاومت رو به اتمام است.

حزب الله

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «علی عمار» عضو فراکسیون «الوفاء للمقاومة» در پارلمان لبنان امروز (سه‌شنبه) به شبکه «المیادین» گفت: «حزب‌الله به‌شدت صبر و درنگ پیشه کرده؛ اما صبر هم حدی دارد.ما منتظرم هستیم. مقاومت همچنان ادامه دارد.»

این پیام هشدار آمیز از سوی حزب‌الله درست بعد از حمله بامدادی رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت اعلام شده است.
اسرائیل سحرگاه امروز برای دومین بار بعد از اجزای توافق آتش‌بس یک ساختمان را در ضاحیه جنوبی بیروت هدف قرار داد. این حمله که از سوی مقامات لبنانی محکوم شد، دست‌کم ۳ شهید و ۴ مجروح بر جا گذاشت.

علی عمار گفت مقاومت در اوج قدرت و آمادگی به سر می‌برد و هر آنچه را در چنگ پیشین از دست داده چند برابر آن را جبران کرده است. او گفت «این حرف‌ها برای بالابردن روحیه نیست!»

نماینده حزب‌الله در پایان گفت که با اسرائیل تنها با زبان مقاومت باید سخن گفت.

کد خبر 934521
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۰۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۳
    0 0
    خوب صبر نکنید مگر این همه موشک وپول ایران به شما نداده منتظر اسرائیل هستید که همه را نابود کند بجنگید
    • ا IR ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۳
      0 0
      دمت گرم بااین جواب عرضه داریدشمابزنید
  • IR ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۳
    0 0
    صبر قهرمانانه
  • حسین IR ۱۵:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۳
    0 0
    آخر هم شما حزب الله و هم حماس، بدون داشتن ضدهوایی پیشرفته چرا دست به خودکشی می‌زنید و جان هزاران زن و بچه بیگناه را آماج حملات دشمن جنایتکار قرار میدهید؟؟